Winnaars van de zomer

5 Sterrenpark Mondo Verde |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Reviews van DagjeWeg.NL #dagjeuit

2 augustus 2011 Toerisme In de afgelopen maand stroomde DagjeWeg.NL weer vol verhalen van bezoekers. Nu de vakantie in het hele land is losgebarsten, trekken veel mensen erop uit. Om soms teleurgesteld weer thuis te komen. Maar ook om de mooiste, meest fantastische en verrassende avonturen te beleven. Lees hun enthousiaste verslagen en neem zelf de proef op de som.

"Ik weet het zeker! Ben vandaag op het mooiste plekje van Nederland geweest", jubelt een bezoeker op de pagina van 5 Sterrenpark Mondo Verde. Dit familiepark neemt bezoekers mee op wereldreis, langs de mooiste plekken in China, Marokko en Rusland. In het park leven ook bijzonder dieren, zoals de twee witte leeuwen Kato en Kenia. Ook C. Porsius beschreef het park uitgebreid. "Het is het mooiste park wat ik ooit heb gezien. Ik ben erg verwend, kom overal, geniet ook meestal, maar waar ik ook geweest ben, zoiets unieks als dit ben ik nog nergens tegengekomen. Ik vind het dan ook ontzettend jammer dat het zo onbekend is! Je blijft in Nederland, alhoewel ....aan het eind van de dag heb je een wereldreis gemaakt! Ik ga zeker nogmaals heen."

ZooPark Metelen

Ook ZooPark Metelen scoort in de maand juli twee goede beoordelingen. Dit kleine dierenparkje in het natuurgebied Metelerheid ziet er volgens de bezoekers goed verzorgd uit. Alle dieren zijn goed te zien en vooral het gedeelte met de loslopende aapjes valt in de smaak. "Je kunt tussen de apen door lopen: vonden de kinderen geweldig! Verder waren er onder andere otters, wolven, wallabies, verschillende soorten apen, een kinderboerderij en veel gekleurde vogels." Voor de kinderen zijn er in ZooPark Metelen veel speelplekken. Ook is de prijs redelijk en het parkeren gratis. Een aanrader vinden de DagjeWeg.NL-bezoekers!

Drouwenerzand

Het regende deze maand in Drouwenerzand. Nee, geen regendruppels in het overdekte park, maar negens en tienen op DagjeWeg.NL. De bezoekers waren enthousiast over het kindvriendelijke park. Vooral de toegangsprijs is voor veel dagjesmensen aantrekkelijk. "Waar in Nederland vind je fantastisch vermaak voor de hele dag voor jong en oud, inclusief entree, eten en drinken voor maximaal 13 euro per persoon?", schrijft de familie Hollander. Het eten en drinken is bij de prijs inbegrepen. Iets waar de gemiddelde ouder veel voordeel van ondervindt. "Wat ik ook een pluspunt vind is dat het inclusief eten en drinken is. Zo lopen de kinderen niet de hele dag te zeuren dat ze iets willen en hou je de kosten beperkt tot wat je uit geeft bij de kassa!", schrijft een tevreden gast. Kortom, Drouwenerzand is een ideaal uitje voor het gezin.

Onverwachte topper

Veel lof was er deze maand voor een klein parkje in het Drentse Barger-Compascuum. In het Veenpark kom je alles te weten over het leven van een veenarbeider. Gerda Rietveldt-Besselink genoot van een bezoek aan dit informatieve park. "Het geeft aan hoe ze vroeger leefden en hoe ze het werk verrichten. Hoe kleine huisjes zijn ontstaan en hoe het nu tegenwoordig is. Ook de veengrond bevat belangrijke informatie. Als je er op staat zak je wat weg en het bestaat uit water en als ze het steken weegt het 5 kilo en dan wordt het gedroogd. Wat er dan overblijft is een gedroogd blok veen en dat weegt nog maar 1 kilo. Het water wat erin zit kan je drinken", beschrijft ze uitvoerig. Ook andere bezoekers laten een positieve ervaring achter. Een uitje voor wie ook nog wat wil leren.

Laat een beoordeling achter op DagjeWeg.NL en maak altijd kans op vrijkaarten!

Kijk ook bij...

1 reactie

Laatst gewijzigd: 2011-08-02 07:38:08 · Gepubliceerd: 2011-08-01 14:07:29 - 344