1

Gratis magazine voor reizigers Schiphol

Lekker lezen in het #vliegtuig

Foto Schiphol Flickr Nieuws door

archief oud artikel 23 augustus 2011 Toerisme Schiphol, Noord-Holland De uitgevers van Amsterdam Magazine komen per 1 september met een nieuw blad: Schiphol Magazine. Het magazine met een oplage van 100.000 wordt maandelijks verspreid op de luchthaven.

De Engelstalige glossy praat je bij over onder meer bijzondere bestemmingen, sport, boeken, mode, gadgets en films. Ook krijg je een kijkje in de keuken van de luchthaven zelf. Reizigers delen hun ervaringen, een piloot legt uit wat er allemaal in de cockpit zit en bekroonde auteurs geven je iets te lezen.

"Schiphol Magazine wordt het visitekaartje van Nederland"

Visitekaartje van Nederland

Schiphol Magazine is een uitgave van Wereldwijt Publishing. Een jaar geleden kwam de uitgeverij al met Amsterdam Magazine: een glossy met alle ins en outs over Amsterdam. Schiphol veroveren is de volgende stap. Uitgever Wouter Wijtenberg denkt dat het magazine hét visitekaartje van Nederland wordt voor buitenlandse bezoekers. Met een oplage van twee miljoen per jaar is Wereldwijt Publishing in één klap de grootste uitgever van gratis Engelstalige bladen in de Benelux geworden.

Op Schiphol kun je een hapje eten of iets drinken bij familierestaurant Touch Down op het panoramaterras. Om je heen zie je alle vliegtuigen opstijgen en landen. Leuk!

Laatst gewijzigd: 2011-08-24 13:42:43 · Gepubliceerd: 23 augustus 2011 - 134