Vier de Fortenmaand!

Forten, kastelen en monumenten openen hun deuren!

Redactioneel door

archief oud artikel 7 september 2011 Cultuur Aankomend weekend zetten 3800 monumenten hun deuren wagenwijd open en zijn dit weekend gratis toegankelijk. Ook vieren we de Fortenmaand en kinderen gaan bijna gratis naar de speeltuin. Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL!

 
DagjeWeg.NL
Tip: LuxeVakantiehuizen.nl

Vier de Fortenmaand!

Deze maand staan de forten centraal. In en rondom forten, kastelen en vestingsteden zijn diverse activiteiten gepland voor jong en oud. Kijk in de agenda voor de leukste evenementen in jouw buurt!

Open Monumentendag

Het Koninklijk Paleis op de Dam, De Ridderzaal en Kamp Vught. Dit weekend zijn duizenden monumenten gratis te bezoeken tijdens de Open Monumentendag. Bewonder de architectuur en neem een kijkje in de geschiedenis van Nederland.

Monument
 

Bijna gratis naar de speeltuin

Een dagje naar de speeltuin of een attractiepark met het gezin is bijna onbetaalbaar geworden. DagjeWeg.NL vond een aantal leuke speeltuinen die nog wel betaalbaar zijn. Zo hoeft een dagje uit niet veel te kosten!

Speeltuin
 

Tijd voor wintersport!?

Nog geen wintersportvakantie geboekt? Dat wordt dan hoog tijd! Op LuxeVakantiehuizen.NL vind je de leukste vakantiehuizen in de mooiste wintersportgebieden. Wordt het langlaufen in de Franse Alpen of (après-)skiën in het Duitse Winterberg?

Wintersport
 

Alle uitjes op je smartphone

Vind op elk gewenst moment de leukste uitjes in Nederland. De website van DagjeWeg.NL is ook beschikbaar voor mobiele telefoons en tablets. Geef je locatie door en je ziet meteen alle uitjes bij je in de buurt!

Mobiel

Weekendtips

Ook deze week geeft DagjeWeg.NL weer tips voor de leukste uitjes. Er is lekker weer voorspeld, dus trek er op uit! Beleef een kleurrijk dagje Den Haag tijdens City Mondial. Of wat denk je van van een avontuurlijke buggy toertocht in Drenthe? Zelf een leuk uitstapje gemaakt? Laat een beoordeling achter op DagjeWeg.NL en maak kans op kaarten voor Xtracold Amsterdam - Icebar. Doe mee aan de Prijsvraag en win een diner voor twee.

City Mondial

Buggy Toertocht

Deel je ervaringen

Prijsvraag

City Mondial Buggy Toertocht Deel je ervaringen Prijsvraag
 

Laatst gewijzigd: 2011-09-12 08:03:36 · Gepubliceerd: 7 september 2011 - 92

Dit past bij 'Vier de Fortenmaand!'