1

Vlammen en vuur bij NEMO

Spetterende vuurshow in NEMO tijdens herfstvakantie

Facebook DagjeWeg.NL Nieuws door

archief oud artikel 17 september 2011 Wetenschap Amsterdam, Noord-Holland De nieuwe theatershow VUUR van Science Center NEMO zet je in vuur en vlam. De professionele vuurmaker van NEMO speelt met vlammen en leert het publiek alles over het brandende goedje. Bekijk de scheikundige explosies, griezelige vuurgoochelaars en hoe je van een plastic fles een fakkel maakt. Maar probeer dit niet thuis na te doen!

Dit is nog niet alles, de herfstvakantie staat volgepland bij NEMO. Als de kinderen vakantie hebben is Science Center NEMO een bezoekje waard. Naast het grote vuurspektakel wordt er uitgepakt met gekke demonstraties en leuke workshops die nog even een verrassing blijven. Neem ook een kijkje in het Micro-Lab of Techno-Lab. Leef je uit bij het Haal-maar-uit-elkaar-Lab en experimenteer met chemische goedjes in het Test-Lab. Science Center NEMO is geschikt voor een leuke, leerzame dag voor jong en oud.'

"Je voelt je een uitvinder, een genie, een wetenschapper, een laborant, je voelt je rijk aan kennis, je bent een dagje in NEMO geweest. Een super museum voor jong en oud, je kunt heel veel zelf doen en ontdekken en je wordt spelenderwijs een heel stuk slimmer op zo'n dag", aldus een bezoeker.

"Een super museum voor jong en oud"

Doe mee met de DagjeWeg.NL Facebook Marathon

Maak je dagje weg nog leuker door vrijkaarten te winnen voor Science Center NEMO met de DagjeWeg.NL Facebook Marathon. Vind DagjeWeg.NL één keer leuk, schrijf je in en maak elke week kans op leuke uitstapjes.

Laatst gewijzigd: 2011-09-17 15:55:50 · Gepubliceerd: 17 september 2011 - 308