Dagje uit met nazomerse temperaturen

Avontuur in Arcen |  
Nieuws door

Het weer van Arcen krijgt een negen voor de komende veertien dagen!

27 september 2011 Trek de korte broek maar uit de kast! Weeronline geeft het weer in Arcen de komende veertien dagen een negen. Volop zon en kans op 22 graden. Geniet van deze laatste zonnestralen en trek erop uit! Wandel door de bossen, breng een bezoekje aan de kasteeltuinen of ga naar Avontuur in Arcen en cross met open dak door de Limburgse natuur.

"Pak de zomerkleren maar uit de kast!"

September 2011 maakt kans op een plaats in de top tien van de warmste septembermaanden ooit! Tot nu toe hebben we al mogen genieten van 143 uren zon en 155 uren zonneschijn. En dat wordt de komende dagen nog meer! Tijd om je bruine kleurtje weer terug te krijgen, dus pak de zomerkleren uit je kast en ga lekker naar buiten! maak een Avontuur in Arcen mee. En beleef een actief dagje uit tijdens een jeepsafari. Maak de bossen van Limburg onveilig en geniet van de zon op je bol.

DagjeWeg.NL Facebook Marathon

Win nu een Avontuur in Arcen! Vind de DagjeWeg.NL Facebookpagina leuk, schrijf je in en maak kans op een jeepsafari ter waarde van honderd euro! Ga samen met je gezin, twee volwassenen en twee kinderen, of met twee vrienden een avontuurlijke rit tegemoet. Eénmaal DagjeWeg.NL leuk gevonden en ingeschreven voor één prijsvraag, maak je wekelijks kans op leuke uitjes tijdens de DagjeWeg.NL Facebook Marathon.

Laatst gewijzigd: 2011-09-27 16:45:22 · Gepubliceerd: 2011-09-27 11:37:31 - 124