1

Ontmoet Sint op het dak

Sinterklaas oefent daklopen op NEMO

NEMO Amsterdam Nieuws door

archief oud artikel 23 november 2011 Opmerkelijk Amsterdam, Noord-Holland Elk jaar rond deze tijd bestijgen Sint en Amerigo de huizen van Nederland. Die glibbere daken zijn natuurlijk altijd even wennen en zeker met dit mistige weer kunnen Sint en zijn trouwe vriend wel wat oefening gebruiken! Daarom komt Sinterklaas vandaag oefenen op het dak van NEMO in Amsterdam.

Altijd al oog in oog willen staan met de échte Sinterklaas? Grijp dan nu je kans en klim op het dak van NEMO in Amsterdam! Vanaf 14:30 uur kun je Sint, Amerigo en zijn pieten opwachten met warme chocolademelk en een heus pietenorkest. Daarna zullen Sinterklaas en zijn paard de techniek van het daklopen oefenen.

Vanaf 14:30 uur kun je Sint, Amerigo en zijn pieten opwachten

Heb je de goedheiligman altijd al een brandende vraag willen stellen? Dat kan op het dak van NEMO. Mail je vraag naar NEMO. De vraag komt dan vanzelf bij de Sint terecht.

Gratis toegang

Om 15:30 uur zullen Sint en Amerigo weer vertrekken, maar de pret is dan nog lang niet afgelopen. Je kunt namelijk tot 17:00 uur gratis rondneuzen in NEMO! Vergeet vooral niet om naar de Kettingreactie voorstelling te gaan; de pieten maken er een dolle boel van!

Ontdek meer leuke sinterklaasactiviteiten.

Laatst gewijzigd: 2011-11-22 14:56:19 · Gepubliceerd: 23 november 2011 - 188