1

Vier kerst op vliegveld Schiphol

Schiphol brengt deze kerst een leuk activiteitenprogramma

Wat te doen op vliegveld Schiphol Nieuws door

archief oud artikel 16 december 2011 Toerisme Schiphol, Noord-Holland Vliegveld Schiphol is veel meer dan een luchthaven waar je simpelweg vliegtuigen landen en vertrekken. Naast een winterse tentoonstelling in de hal, een vluchtsimulator en een schaatsbaan voor de deur komt het vliegveld nu met een uitgebreid kerstactiviteitenprogramma. Een dagje uit op Schiphol was nog nooit zo leuk!

Vanaf vandaag staat vliegveld Schiphol helemaal in het teken van Magic X-mas. Een veelzijdig kerstentertainment-programma waarbij bezoekers van het vliegveld verrast worden door de Kerstman, Witte Wensfeeën en het duo 'JöttnJöll'. Ook worden er leuke kerstcadeautjes uitgedeeld. Ook de oren worden verwend met optredens van het KLM Orkest op Schiphol Plaza. Zij zijn zaterdag te beluisteren vanaf 14:00 uur 's middags.

Grootste flash mob van Nederland

Flash mobs groeien aan populairiteit. Op de meest onverwachte plekken verrast een georganiseerde groep mensen een vermakelijke voorstelling voor nietsvermoedende reizigers. Op het plein voor Schiphol Plaza wordt een poging gedaan om de grootste flashmob van Nederland tot nu toe te realiseren. Vrijdag 23 december start de vakbond voor cabinepersoneel VNC de flashmob om 13:00 uur. Doe je ook mee?

Feestelijke aankleding

Naast de vrolijke optredens staan er in de terminal van het vliegveld tweehonderd kerstbomen te pronken met ruim 32.000 kerstballen en evenveel LED-lampjes. De gezellige kerstsfeer begint al op de parkeerterreinen waar een grote verlichte wereldbol, een Elfstedenboom en een miniatuurversie van de Elfstedentocht staan.

Laatst gewijzigd: 2011-12-24 23:24:40 · Gepubliceerd: 16 december 2011 - 766