Relax, moment voor jezelf

Lees de nieuwsbrief voor de leukste tips!

Redactioneel door

archief oud artikel 7 januari 2012 Toerisme Het heldere winterse weer is verdwenen. Regen en wind hebben we er voor terug gekregen. Maar ook op een druilerig dagje is er genoeg te doen. Word lekker warm in een sauna, verdiep je in een prachtige tentoonstelling of ga lekker shoppen. Dit is de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL!

 
DagjeWeg.NL
DagjeWeg.NL op Facebook

Relax, moment voor jezelf!

Tegenwoordig heeft iedereen het druk, slaat de stress toe en loopt ons hoofd over van alle verplichtingen. Stop! Loop jezelf niet voorbij en leer te ontspannen. Bezoek een health en beautycentrum!

Aanschouw een echte Alaïa

Kom tot rust bij de tentoonstelling van ontwerper Azzedine Alaïa. Hij is één van de meest succesvolle modeontwerpers van de twintigste eeuw. Het Groninger Museum eert hem met een tweede solotentoonstelling. Prachtige, slanke jurken, tot in detail uitgewerkt. Voor kunstliefhebbers en fashionista's een must-see.

Mode
 

Winkelen in het groene Putten

Een dagje shoppen is voor vrouwen vaak pure ontspanning. Kom winkelen in Putten! Struin rond over de kleurrijke markt, eet een versgebakken taartje bij de koffie duik de winkels in! Zo ontdek je het rijke winkelaanbod van dit verscholen dorp in het groene hart van Nederland. Ga shoppen met DagjeWeg.NL!

Shoppen
 

Dagje uit dit weekend

Maak er een gezellig weekend van, ondanks het druilerige weer! Ga met de kinderen op jacht naar het inktmonster in het Kinderboekenmuseum, geniet van muziek tijdens het Blues Festival of bekijk de meest bijzondere films bij Sneker Filmwinter. Dit is de DagjeWeg.NL Weekend Top 5! Voor iedereen wat leuks.

Weekend
 

Gratis naar de Huishoudbeurs

Ook de Huishoudbeurs weet wat genieten is! Shoppen bij vierhonderd 'winkels', lekkere hapjes en drankjes proeven of meedoen met een leuke workshop. DagjeWeg.NL geeft nu vrijkaarten weg. Doe mee met de prijsvraag en win kaarten voor de Huishoudbeurs 2012!

Win!

Nieuwste tips

Een uitje met de kids kan ook heel goed voor je zijn. Klauteren, schatgraven en goud zoeken doe je bij SchatEiland Zeumeren, maar het speelgoed van vroeger ontdek je in Speelgoedmuseum Kinderwereld. Voor echte waaghalzen is er het klimpark Adfunturepark. In kasteel Het Muiderslot komt de geschiedenis tot leven met leuke speurtochten. Fijn weekend!

SchatEiland Zeumeren

Het Muiderslot

Adfunturepark

Speelgoedmuseum Kinderwereld

SchatEiland Zeumeren Het Muiderslot Adfunturepark Speelgoedmuseum Kinderwereld
 

Laatst gewijzigd: 2012-01-19 11:28:26 · Gepubliceerd: 7 januari 2012 - 914

Dit past bij 'Relax, moment voor jezelf'