Goudse Schouwburg theater van het jaar

De Goudse Schouwburg |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Schouwburg in Gouda is het beste theater van 2011

31 januari 2012 Cultuur Gouda, Zuid-Holland Breng een bezoekje aan het beste theater van Nederland. De Goudse Schouwburg is verkozen tot beste theater van 2011. De uitstekende gastenontvangst, betrokkenheid bij de spelers en de grote liefde voor het vak zijn daarbij essentieel. Kom het zelf ervaren tijdens een van de leuke voorstellingen in Gouda!

De Goudse Schouwburg is uitgeroepen tot theater van het jaar 2011. De schouwburg volgt hiermee het Luxor Theater in Rotterdam op die vorig jaar de winnaar van de grote prijs was. "De Goudse Schouwburg is een betrokken, daadkrachtige en betrouwbare partner. Van kassière tot directeur kennen ze hun publiek en weten het ook goed te bereiken, waardoor de kans op volle zalen aanzienlijk wordt vergroot", zegt Erwin van Lambaart, voorzitter van de Vereniging van Vrije Theaterproducenten (VVTP). Als wisseltrofee kreeg het theater in Gouda een bijzondere theaterstoel overhandigd. Volgens de jury heeft de Goudse Schouwburg gewonnen door hun sterke professionaliteit en hun grote passie voor het theatervak. Gastvrijheid, uitstraling en functionaliteit zijn hierbij belangrijke graadmeters.

Ervaar het theater zelf!

Ga zelf ervaren waarom de Goudse Schouwburg het beste theater van 2011 is. Vanavond begint om 20:30 uur een voorstelling van cabaretier Leon van der Zanden. Met zijn show 'Vruchtvlees' rekent hij af met alle overtollige onzin en gaat hij terug naar de basis van wie hij is. Kaartjes kosten 17,- euro per persoon.

Nog meer feestvieren? Maak er een koninklijk dagje uit van op Koning Beatrix haar 74e verjaardag!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2012-01-31 10:46:11 · Gepubliceerd: 2012-01-31 09:10:41 - 361