Gouda

Uitstapjes Gouda (20)

Groenhovenbad Gouda

GOUDA, ZUID-HOLLAND - Het Groenhovenbad is het zwembad in Gouda. Een groot en multifunctionele plek voor vrije tijd en vergaderen.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,40

kinderen vanaf € 3,30

peuters vanaf € 1,60

B&B De Kamer Hiernaast

GOUDA, ZUID-HOLLAND - Overnachten in het historische centrum van Gouda? Het kan bij Bed & Breakfast De Kamer Hiernaast. Gasten beschikken er over een eigen entree.

elke dag geopend

entree vanaf € 40,00

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden

GOUDA, ZUID-HOLLAND - Op een mooi plek, tussen twee woonwijken in, ligt de monumentale boerderij waar kinderboerderij De Goudse Hofsteden is gevestigd. Een plek waar kinderen en ouderen in contact komen met flora en fauna.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

entree gratis

Creatieve workshops in Gouda

GOUDA, ZUID-HOLLAND - Etsen als Rembrandt of je eigen glas in loodraam ontwerpen? Neem eens een kijkje op de website van Creatief Gouda en vindt nog veel meer fantastische workshops!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 25,00

kinderen vanaf € 15,00

Monkey Town Gouda

GOUDA, ZUID-HOLLAND - In Monkey Town raak je niet snel uitgespeeld. Met de langste ballenbaan van Nederland, een bananenrace en het apenavontuur vermaken kinderen zich hier op en top!

elke dag geopend

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 7,50

Museum Gouda

GOUDA, ZUID-HOLLAND - Museum Gouda kent een lange geschiedenis en bestaat al sinds 1874. Hier vind je schitterende kunstwerken en de Goudse geschiedenis ineen.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 10,00

kinderen vanaf € 4,00

peuters gratis

Restaurant Gewoon Gouds

GOUDA, ZUID-HOLLAND - Gewoon Gouds is een gezellig restaurant op een prachtige locatie op de Markt in Gouda. Kom hier in alle rust tafelen en kies voor 'gewoon' bij kleine trek en 'Gouds' bij grote trek. Voor elke beurs een passend diner!

's zondags gesloten

entree vanaf € 25,00

Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland

GOUDA, ZUID-HOLLAND - Bekijk een theatervoorstelling uitgevoerd door jongeren of doe zelf mee met één van de voorstellingen! In het Jeugdtheaterhuis zijn kinderen en jongeren continu bezig met theater en kunst.

elke dag geopend

gratis toegang

Sint-Janskerk Gouda

GOUDA, ZUID-HOLLAND - Bezoek de Sint Jan van Gouda. Bezoekers komen van heinde en ver voor de prachtige gebrandschilderde ramen. Maar liefst 72 ramen, met afbeeldingen van Bijbelse en historische gebeurtenissen. Deze kerk is met 123 meter ook de langste kerk van...

's zondags gesloten

volwassenen vanaf € 7,00

kinderen gratis

De Goudse Schouwburg

GOUDA, ZUID-HOLLAND - Geniet van de nieuwste tentoonstellingen in de Goudse Schouwburg. Het theater beschikt ook over een mooie collectie schilderijen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag

entree vanaf € 18,75

Museumhaven Gouda

GOUDA, ZUID-HOLLAND - Een haven voor museale schepen: dat is de Museumhaven van Gouda. Aan de kade staan bordjes met informatie over de schepen.

elke dag geopend

gratis toegang

Van de redactie