Blijf lekker schaatsen dit weekend

De nieuwste tips van DagjeWeg.NL

Redactioneel door

archief oud artikel 6 februari 2012 Toerisme Gun je schaatsen dit weekend nog een stevig rondje op het ijs. Want na dit weekend is het waarschijnlijk over met de schaatspret! En wat het weer ook doet, DagjeWeg.NL heeft voor iedereen een leuk uitjes in petto.

 
 
DagjeWeg.NL
Vakantiehuisje al geboekt?

Blijf schaatsen!

De vorst houdt nog even aan in Nederland. Of er nu een Elfstedentocht komt of niet, deze natuurijsbanen zijn open. Dus bind die schaatsen onder en test je schaatstechnieken in het mooie winterse landschap. Kijk voor een natuurijsbaan bij jou in de buurt op DagjeWeg.NL.

Vier een warme Valentijn

Sneeuwballengevechten, samen schaatsen. Met dit winterse weer bloeit de romantiek weer op! En dat geldt natuurlijk helemaal voor Valentijnsdag. Tijd om je geliefde te verrassen. Ga verder dan een gezellig zelfgemaakt diner en wat rozen. Samen op de ski's, in de TukTuk of dineren tussen dolfijnen. Daar scoor je punten mee!

Romantiek
 

Wat te doen dit weekend?

Het grootste deel van de Nederlanders is in de ban van de Elfstedentocht. Voor de minder grote schaatsfanaten zijn er ook genoeg bijzondere uitstapjes deze dagen. Ontmoet Nederlandse passagiers van het gezonken schip Titanic, doe inspiratie op bij Dé Tuinbeurs of ga lekker dansen! Dit is de DagjeWeg.NL Weekend Top 5!

Weekend
 

Voor als de dooi invalt...

...heeft DagjeWeg.NL een prachtig overzicht van ijsbanen, die altijd open zijn. Hier sta je dit weekend gegarandeerd op de schaats, ook als het dooit. Want niets is zo veranderlijk als het weer. Veel schaatsplezier!

Schaatsen
 

Speciale Valentijnstips

Romantisch uit eten, een leuk uitje of een weekendje weg? Zet op Valentijnsdag jouw geliefde in een zonnetje. DagjeWeg.NL geeft je leuke tips, ideeën en recepten om er een geslaagde dag van te maken.

Verrassing!

Nieuwste tips

Ook voor wie geen zin heeft in schaatsen zit DagjeWeg.NL vol ideeën. Voor een beetje lente, ga met korting naar Dé Tuinbeurs. Of stijg boven alle schaatsplezier uit in de Flight Simulator: voor één dag piloot! Echte warmte is te vinden bij Urban Oasis, voor massages en aromatherapie. En in Kasteelpark Born geven de dieren iedereen een warm welkom!

Met korting naar Dé Tuinbeurs

Voor 1 dag piloot

Kasteelpark Born

Ontspannen bij Urban Oasis

Met korting naar Dé Tuinbeurs Voor 1 dag piloot Kasteelpark Born Ontspannen bij Urban Oasis
 

Houd ook de UITagenda van DagjeWeg.NL in de gaten voor actuele evenementen en tentoonstellingen.

Laatst gewijzigd: 2012-02-09 15:35:24 · Gepubliceerd: 6 februari 2012 - 126

Dit past bij 'Blijf lekker schaatsen dit weekend'