Haal alles uit de voorjaarsvakantie

Leukste tips voor de krokusvakantie

Voorjaarsvakantie Redactioneel door

archief oud artikel 16 februari 2012 Toerisme Ook voor de tweede week van de voorjaarsvakantie heeft DagjeWeg.NL alles uit de kast gehaald. Gezellig met het hele gezin een dagje uit of samen een romantische dagje beleven. Alles om het voorjaar vrolijk te beginnen.

 
 
DagjeWeg.NL
Vakantie al geboekt?

Haal alles uit de voorjaarsvakantie

Voor het noorden van Nederland staat de voorjaarsvakantie voor de deur! Alle tijd om uit te slapen en leuke dingen te doen. Met je partner, de kids of met vriendinnen, voor iedereen heeft DagjeWeg.NL een leuk uitje. Geniet van de krokusvakantie!

Naar buiten!

De zon verbergt zich nog stug achter dikke wolken, maar toch is het al voorjaarsvakantie. Tijd om naar buiten te gaan en te zoeken naar het voorjaar! De natuur wacht vol spanning op de lente vol nieuw leven. Help een handje en bouw vast een nestkastje of ga op kraamvisite bij de eerste lammetjes.

Natuurlijk
 

Kunst en mode in Arnhem

Wil je na een dagje winkelen eens níet thuis komen met volle tassen van overbekende modegiganten zoals ZARA en C&A? Ga dan eens een dagje naar Arnhem! De Gelderse hoofdstad barst van de excentrieke winkeltjes, tearooms en restaurantjes. DagjeWeg.NL neemt je mee.

Winkelen
 

Dagje uit dit weekend

Het tweede weekend van de voorjaarsvakantie komt eraan! En ook nu is er weer genoeg leuks te doen. Vier je eigen Oscar-uitreiking in Pathé Scheveningen, speel Twister in het Kröller-Müller Museum of maak van je tuin een paradijs met de tips van het Holland Flowers Festival. Fijn weekend!

Weekend
 

Romantische uitjes

Zet de drukte van alledag even aan de kant en geniet van het samenzijn met je partner. Met deze bijzondere uitstapjes haal je je relatie uit de winterslaap. Wek de liefde op met een lunch bij kaarslicht of een parachutesprong. Hoe dan ook: maak de voorjaarsvakantie romantisch.

Romantiek

Nieuwste tips

Met een groep een dagje uit of gezellig met z'n tweeën. Voor iedereen zit DagjeWeg.NL vol ideeën. Maak van dichtbij kennis met enorme roofvogels bij de Valkerij Manege van Birds@Work. Of daag de hele familie uit voor een smokkelavond of dropping bij Hollands Venetië. Ook in het Schwarzwald bruist het van de activiteit. Scheur met een buggy door de bossen en vier feest als een Viking bij Het Schwarzwald. En voor het hele gezin is CORPUS is een leerzame ervaring!

Het Schwarzwald

CORPUS

Groepsuitjes in Giethoorn

Vliegen met roofvogels

Het Schwarzwald CORPUS Groepsuitjes in Giethoorn Vliegen met roofvogels
 

Vind alle actuele activiteiten van Nederland op de UITagenda van DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2012-02-23 11:07:38 · Gepubliceerd: 2012-02-23 11:04:52 - 162