Bezoek de Bruidsbeurs

Doe leuke inspiratie op voor een originele bruiloft

Bezegel de liefde op een unieke locatie Nieuws door

archief oud artikel 5 maart 2012 Trends Zwolle, Overijssel Ga naar de gratis Bruidsbeurs Overijssel. De leuke beurs staat dit keer op een bijzondere locatie, namelijk in een voormalige watertoren op vijftig meter hoogte. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van trouwen, het organiseren van een bruiloft en kijk naar de leukste bruidsshows en optredens.

Kom naar De Koperen Hoogte in Zwolle voor een gezellige bruidsbeurs. In deze voormalige watertoren staat alles wat met trouwen te maken heeft. Het gebouw is vijftig meter hoog en de top draait in drie uur tijd langzaam om zijn as. Doe hier de leukste ideeën op voor trouwringen, catering, decoratie en huwelijksbedankjes. Of bewonder de nieuwe collectie bruidsjaponnen, creatieve opties voor een lekkere bruidstaart en bijzonder trouwvervoer. Geniet van de leuke bruidsshows, optredens en demonstraties en profiteert meteen mee van speciale beursaanbiedingen. Probeer een leuk bruidskapsel uit of ontvang advies op het gebied van visagie.

Praktische informatie

De Bruidsbeurs Overijssel staat vandaag in De Koperen Hoogte in Zwolle. De avond begint om 18:30 uur en is rond 21:30 uur weer afgelopen. De entree is gratis. Het adres is: Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle.

Bekijk hier de meest bijzondere trouwlocaties!

Laatst gewijzigd: 2012-03-05 14:56:55 · Gepubliceerd: 2012-03-05 08:43:45 - 359