1

Hoe selfmade ben jij?

Ontdek het op de Vrouw!-beurs

Vriendinnendag Nieuws door

archief oud artikel 8 maart 2012 Cultuur Leeuwarden, Friesland Het verbouwen van je eigen groente, customizen van kleding en het opleuken van meubels. Het is hipper dan ooit tevoren en past helemaal bij de vrouw van nu; de selfmade woman. Hoe selfmade ben jij? Ontdek het dit weekend op de Vrouw!-beurs in Leeuwarden.

Kan Internationale Vrouwendag je maar niet lang genoeg duren? Kom dan naar de Vrouw!-beurs in Leeuwarden en ontdek je verborgen creatieve talenten. Het thema van de beurs luidt '100% selfmade'. Wat je daarbij kunt verwachten? Diverse workshops, stylingadviezen, modeshows, kookdemonstraties en proeverijen en nog veel meer!

Bruidsmode en motorrijden

Dankzij de zes themapleinen is er voor een ieder wat wils tijdens Vrouw!. Van interessante lezingen voor ondernemende dames tot bruidsmode voor de vrouw die binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Voor de stoere vrouwen is er zelfs een cursus motorrijden!

Vrouw! duurt van 9 tot en met 11 maart. Tickets kosten € 9,-. Wanneer je je toegangsbewijs online koopt, ontvang je € 2,- korting.

Laatst gewijzigd: 2012-03-08 07:52:20 · Gepubliceerd: 2012-03-07 16:01:28 - 334


-advertentiepositie-