Vier een Hollands weekend!

Lees de nieuwsbrief voor de nieuwste tips

Redactioneel door

archief oud artikel 7 juni 2012 Cultuur Het is weer bijna weekend! Heel Nederland zit waarschijnlijk aan de buis gekluisterd voor de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal. Ook leuk: een Grolsch Brouwerij Tour, een dagje vissen of lekker zwemmen. Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL!

DagjeWeg.NL
Vakantie al geboekt?

Vier een Hollands weekend!

Natuurlijk zit heel Nederland aanstaande zaterdag aan de buis gekluisterd voor de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal. Maar ook de rest van het weekend is er genoeg te doen. Het wordt een Hollands weekend met Hollandse Nieuwe en de Nederlandse munt. Maak er wat moois van!

Kom in de EK-stemming

Nog maar een paar dagen en dan is de eerste wedstrijd van het EK Voetbal 2012 een feit! Liggen de oranje brillen, het Bavaria-jurkje, en de oranje schmink al klaar? Zijn de voetbalpoules ingevuld en ligt het bier koud? Kom alvast in de EK-stemming met deze Oranje uitjes van DagjeWeg.NL.

EK

Grolsch, het klinkt al lekkerder

Een voetbalwedstrijd zonder bier is niet compleet. De redactie van DagjeWeg.NL stapte de brouwerij van één van de oudste bieren van Nederland binnen. Een opvallend biertje met een eigenzinnige kop. Proef, ruik en zie het zelf tijdens de Grolsch Brouwerij Tour.

Grolsch

Hawaï in eigen land

Buiten regent het, maar in de mooiste tropische zwembaden van Nederland schijnt altijd de zon. Tropische temperaturen en wuivende palmbomen, in een tropisch zwembad is het altijd zomer! DagjeWeg.NL neemt je mee op vakantie langs vijf bijzondere badplaatsen.

Overdekt

Dagje vissen

Wat is er nou meer ontspannen dan een dagje vissen? Zitten langs de waterkant, één zijn met de natuur en vooral heel stil zijn. DagjeWeg.NL heeft de beste visplekjes uitgezocht! Vissen op de Waddenzee, in een forelpoel of op een riviertje. Leuk voor in de lente, maar ook tijdens regenachtige dagen.

Vissen

Nieuwste tips

Nog steeds geen uitje gevonden? Bekijk dan deze nieuwste tips van DagjeWeg.NL. Daar zit vast iets leuks tussen!

Yellow Bike - Fietsen, wandelen en varen

Lachworkshop

Speelstad Oranje

Museum het Valkhof

Yellow Bike - Fietsen, wandelen en varen Lachworkshop Speelstad Oranje Museum het Valkhof

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 7 juni 2012 - 87

Dit past bij 'Vier een Hollands weekend!'