Leuke tips voor een zonnig humeur - nieuwsbrief

Lees de nieuwsbrief voor de nieuwste tips

Kalender DagjeWeg.NL Redactioneel door

archief oud artikel 24 augustus 2012 Cultuur Het wordt een grijs weekend. Maar DagjeWeg.NL verzamelde deze week leuke tips voor een zonnig humeur. Tips met korting, uitjes voor het weekend en een nieuwe dierentuin. Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL en trek eropuit!

DagjeWeg.NL

Leuke tips voor een zonnig humeur!

Ook zo'n zin in een nieuw, maar dan veel kouder weekend? DagjeWeg.NL heeft weer veel leuke dingen in petto voor een zonnig humeur! Maak een rondvaart op de Kagerplassen met 30% korting. Bezoek de nieuwe dierentuin die Nederland rijk is, of ga gratis naar Thermen Holiday. Lees de nieuwsbrief online!

Dagje uit dit weekend!

Het is weer weekend! Vier het nieuwe culturele seizoen op de Uitmarkt in Amsterdam, bekijk spectaculaire vliegshows of zie auto's langs scheuren op de Erasmusbrug in Rotterdam. Fijn weekend!

Weekend

Leuke geschiedenisles

Bijna alle scholen zijn weer begonnen. Tijd om weer de schoolbanken in te kruipen en te presteren. Ook tijdens een dagje weg valt er genoeg te leren en te ontdekken. Vind de leukste leerzame uitjes op DagjeWeg.NL!

Leerzaam

Sissende slangen

Nederland heeft er een nieuwe dierentuin bij: reptielenhuis De Aarde in Breda. Ooit begonnen als hobby van vader en zoon, nu een echte dierentuin vol krokodillen, slangen, schildpadden, kikkers, salamanders, spinnen en schorpioenen. En dat is echt niet eng!

Dierentuin

Gratis naar Thermen Holiday

De zomervakantie is voorbij, maar een dagje bij Thermen Holiday voelt als een echte minivakantie. Laat je verwennen met een heerlijke massage of duik de sauna in. Je komt met energie voor tien weer thuis. DagjeWeg.nL geeft nu tien (5x2) vrijkaarten weg!

Winnen

Nieuwste tips

Maak je weekend compleet!

30% korting op rondvaart over Kagerplassen

Overdekt spelen bij Garage for fun

Make-up workshop met je vriendinnen

Groepsuitjes op het Limburgse platteland

30% korting op rondvaart over Kagerplassen Overdekt spelen bij Garage for fun Make-up workshop met je vriendinnen Groepsuitjes op het Limburgse platteland

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 24 augustus 2012 - 288