Op de foto met Randy & Rosie

Fandag in Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen Nieuws door

archief oud artikel 4 september 2012 Toerisme Slagharen, Overijssel Over de kop in de achtbaan, zwieren in de zweefmolen en op de foto met de wasberen Randy & Rosie. Dit weekend viert Attractiepark Slagharen fanweekend. Ontmoet de mascottes en ga met ze op de foto!

Randy & Rosie wonen inmiddels al weer vier jaar in de molen van Attractie- & Vakantiepark Slagharen. De mascottes hebben hun eigen shows en parades en maken elke dag van alles mee in het park. Tijd voor een ontmoeting met alle fans tijdens het fanweekend.

Het fanweekend is bomvol leuke activiteiten. 's Ochtends mag iedereen op de foto met de wasberen, daarna gaan Randy & Rosie mee tijdens een ritje in de monorail en om 18:00 uur is er de grote Randy & Rosie Parade. Fans ontdekken tijdens het fanweekend zo alle favoriete plekken van de waberen in het park.

Attractiepark

Met ruim veertig attracties, toffe shows en zwembaden is er veel te beleven in Attractiepark Slagharen. Echte avonturiers gaan in een boomstam de wildwaterrivier op. Voel de G-krachten in de Enterprise en de Looping Star. In de Free Fall ervaar je hoe het voelt om gewichtloos te zijn en de Droomboot draait je langzaam over de kop. Spannend!

Bekijk ook eens dagjeweg.nl/attractieparken voor nog veel meer leuke dagjes pretpark.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2012-09-04 08:51:49 - 1021