Natuur Slagharen en omgeving

Gevonden in de buurt van Slagharen:

Tuinen Mien Ruys

dedemsvaart, Overijssel (6.76km)  -  Wandel rustig door de mooi aangelegde tuinen van tuinarchitect Mien Ruys. Ze begon in de jaren twintig van de vorige eeuw met haar proeftuinen. Inmiddels zijn haar drie oudste tuinen een rijksmonument.

Knof de Pad Kinderwandelroute

hardenberg, Overijssel (7.68km)  -  Volg de sporen van Knof de Pad tijdens deze leuke wandelroute in Hardenberg, speciaal voor kinderen. Weet je als echte speurneus het mysterie van de verdwenen kok op te lossen?

Wildwater kanobaan Hardenberg

hardenberg, Overijssel (7.79km)  -  In Hardenberg vind je de enige natuurlijke wildwaterbaan van Nederland. De Vecht zorgt voor een hoogteverschil van anderhalve meter. Een avontuur voor iedere peddelliefhebber!

Zwemplas Schoonhoven

hollandscheveld, Drenthe (8.06km)  -  Geen duinen en zee, maar wel een heerlijk strand! Neem een duik in Zwemplas Schoonhoven en luier op dit fijne strand omringd door bomen.

Boerengolf Veurink

rheeze, Overijssel (8.22km)  -  Gewapend met een houten klompje aan een stok golfen in de weilanden. Boerengolf is een leuke buitenactiviteit voor jong en oud. En bij de familie Veurink wordt daarbij ook nog eens koffie en boerencake geserveerd.

Natuurontdekplek Zuiderpark

hoogeveen, Drenthe (10.76km)  -  Ga lekker ravotten in de vrije natuur en kom nestkastjes maken, vlotten bouwen en boompjes planten. Bij Natuurontdekplek Zuiderpark in het Zuiderpark leren kinderen alles over de natuur.