Tuinen Mien Ruys


-advertentiepositie-Tuinen Mien Ruys

Laat je inspireren door de Tuinen Mien Ruys! Dertig aangelegde tuinen geven een beeld van de ontwikkelingen in de tuinarchitectuur. De tuinen bestaan al sinds de jaren twintig van de vorige eeuw. Mien startte met de aanplant als experiment, naast de toentertijd wereldwijd bekendstaande plantenkwekerij van haar ouders. Ze experimenteerde met beplantingen en tuinontwerp en wist het te brengen tot trendsetter in de Nederlandse tuinarchitectuur.

De Tuinen Mien Ruys zijn daarom zogeheten proeftuinen: experimenteel en vernieuwend. De oudste drie tuinen zijn een rijksmonument. Het hele complex is een gemeentelijk monument. Even bijkomen van de wandeling? Geniet van een lekker kopje koffie of thee in het theehuis. Voor kinderen is er een leuke ontdekkingstocht. Er zijn spelletjes en een hut op palen waarin gespeeld kan worden.

Tuinen Mien Ruys in Dedemsvaart leent zich ook goed voor een high of afternoon tea, workshop en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.tuinenmienruys.nl

Tuinen Mien Ruys
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.