Beoordelingen Tuinen Mien Ruys

Inspirerend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-08-2018

Datum beoordeling: 16 augustus 2018

Reisgezelschap: met een groep

Wat een genot dat deze Tuinen nog steeds voortleven! Zeker een bezoek waard voor iedere tuinliefhebber

Beoordeling gegeven door Willemijn ter Horst.

Saai en veel te duur
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 30 april 2017

Datum beoordeling: 4 mei 2017

Reisgezelschap: met partner

Je moet hier 8 euro per persoon betalen, dus je verwacht heel wat. In werkelijkheid zijn de gratis open tuinen in de buurt een stuk mooier! Hier zie je voornamelijk hoe het niet moet. De ene 'tuin' is nog saaier dan de andere. We bezochten de tuin op 30 april 2017 met schitterend weer. Onze eigen tuin staat dan volop in bloei. Hier werden een paar plastic winkelcentrum potten met bloeiende tulpen naast elkaar neergezet om het totale gemis aan kleur enigszins goed te maken. Sorry hoor, maar dat is gewoon schandalig. Graaf ze dan in of zet ze in mooie bakken, maar nu gewoon in hun zwarte, plastic tuincentrum-omhulsel. Er waren twee stukken, die wel mooi waren: daar stonden veel bloeiende tulpen bij elkaar in de grond. Maar dat was alles, wat er mooi was op het hele terrein... Grote afwezigen: bloeiende struiken en bloeiende bomen. Ook amper bloeiende bodembedekkers. Terwijl de keuze zo groot is, zie het bewijs in mijn eigen tuin. We waren er zo doorheen, want er was niets te bewonderen. Mien had kennelijk het tuinieren nog niet in de vingers, want als de ene tuin niets geworden was, probeerde ze het gewoon in het stukje ernaast. Wat dan ook weer mislukte, dus op naar het volgende. Alsof ze nooit uit fouten leerde. Ik voel me bestolen.

Beoordeling gegeven door Van Zadelhoff.

mooie tuinen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 mei

Datum beoordeling: 14 mei 2016

Reisgezelschap: met partner

Na de tuinen op televisie te hebben gezien zijn mijn man en ik langs geweest. Met een aantal nieuwe planten en advies voor onze eigen tuin zijn we zeer tevreden teruggegaan.

Beoordeling gegeven door Hillegje.

Prachtig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-04-2016

Datum beoordeling: 17 april 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Dit jaar voor het eerst bij de Tuinen Mien Ruys geweest. Prachtige tuinen en zeer vriendelijk en deskundig personeel! Ga zeker vaker langs, als er wat meer in bloei staat.

Beoordeling gegeven door J.G. Verhije.

Geen €7,50 waard
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 6 juli 2014

Datum beoordeling: 8 juli 2014

Reisgezelschap: met partner

Speciaal naar deze tuin(en) gekomen voor de planten en brocante fair, wat een afknapper. En wij waren niet de enige die er zo over denken, de tuin is onderdeeld in 30 stukjes en ik moet eerlijk zeggen er zaten hele mooie stukjes bij, maar een stukje bos waarbij 3 bomen weggehaald zijn en er een verhaal bij te verzinnen lijkt ons totaal overbodig en zinloos. De brocante fair met 6 standhouders mag eigenlijk geen naam hebben. Al met al een zeer teleurstellende en duur betaalde entreeprijs, dit hebben wel beter gezien.

Beoordeling gegeven door Henckeh.

Tegenvaller
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 13juli

Datum beoordeling: 14 juli 2013

Reisgezelschap: met partner

De sfeer van vroeger gaat weg, jammer van het vakantiehuis weekend, niets geen autentieke sfeer. Dit kan op elke gewenste plaats neergezet worden. Jammer jammer

Beoordeling gegeven door Aukje de jong.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-05-2008

Datum beoordeling: 14 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door jhhamoen.