Uitstapjes vlakbij Gotcha Outdoor Lasergamen...

Koe Safari bij Erve Vechtdal

ommen, Overijssel (2.44km)  -  Op Koe Safari? Een loeigoed idee, volgens Erve Vechtdal. Ga met de boerin mee op safari door de weilanden rondom de boerderij en leer alles over het Brandrode Vechtdal rund. De boerderij heeft nog meer leuke arrangementen!

Landgoed Vilsteren

vilsteren, Overijssel (2.45km)  -  Landgoed Vilsteren is een groot particulier landgoed waar het heerlijk wandelen is. Drink een kopje koffie in het dorpje dat midden in het landgoed ligt en kom kamperen op het kampeerterrein.

Uitkijktoren De Stokte

dalfsen, Overijssel (3.94km)  -  Beklim uitkijktoren De Stokte en ontdek het prachtige uitzicht over rivier de Vecht en het mooie landschap van het Vechtdal. Wordt één met de natuur en spot allerlei vogels.

Streekmuseum Ommen

ommen, Overijssel (5.18km)  -  In Streekmuseum Ommen reis je langs de molen en het tolhuis door de prehistorie. Klederdracht, schilderijen en munten brengen de historie tot leven.

Het Grammofoonmuseum

nieuwleusen, Overijssel (6.11km)  -  Ontdek de geschiedenis van muziek en geluid in het Grammofoonmuseum in Nieuwleusen. Fonografen, grammofoons, elpees en toerenplaten: het is allemaal te vinden in dit Grammofoonmuseum.

Outdoor Ommen

ommen, Overijssel (6.82km)  -  Outdoor Ommen organiseert leuke actieve wateractiviteiten, zoals vlotvaren. Op het terrein is ook een klimpark te vinden en een crossfietsbaan.

Westermolen Dalfsen

dalfsen, Overijssel (7.21km)  -  Het is een prachtig beeld in het Sallandse dorp Dalfsen: de Westermolen met zijn houten schuur en stenen bijgebouwtjes. In een daarvan huist boerderijwinkeltje 'Bij de molen'.

De Sahara Ommen

ommen, Overijssel (7.98km)  -  Rond Ommen vind je veel bossen, overblijfselen van het landgoed Eerde. En daar midden in vind je de Sahara. Een on-Nederlands landschap.

Natuurspeeltuin De Kleine Tuinman

dedemsvaart, Overijssel (9.32km)  -  Verstop je tussen het hoge gras, want wie je daar vindt moet wel van hele goede huize komen! Hutten bouwen, graven naar een schat, zandkastelen bouwen: in Natuurspeeltuin De Kleine Tuinman beleef je de natuur met alle zintuigen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Gotcha Outdoor Lasergamen Dalfsen