Uitstapjes vlakbij Klompenatelier Dijkman

Landbouwmuseum De Laarman

luttenberg, Overijssel (0.68km)  -  Bewonder de oude mengvoederinstallatie in de voormalige veevoedersilo. Dit pand is omgebouwd tot landbouwmuseum De Laarman. Geniet hier van nog veel meer oude werktuigen, tractoren en machines uit de landbouwhistorie van Salland.

Alpaca Tea Time

lemelerveld, Overijssel (4.29km)  -  Voor velen een dream come true: genieten van thee met zoetigheid tussen de alpaca's! Leuk als vrijgezellenfeestje of een vriendinnendag - met een extra hoog knuffelgehalte.

Bakkerij- en IJsmuseum

hellendoorn, Overijssel (5.72km)  -  Na het overlijden van bakker en ijscoman Gerrit Valk, werd zijn bakkerij omgebouwd tot museum. In het museum staan prachtige attributen die het verhaal van veel bakkerijen uit de vorige eeuw vertellen.

Landgoed Schuilenburg

hellendoorn, Overijssel (6.82km)  -  Vier je feest op het voormalige kasteelterrein van Landgoed Schuilenburg. De Sagenschuur midden op het terrein wordt gebruikt voor feesten en partijen. Hier is ook een overzicht in woord en beeld van de roemruchte geschiedenis van het landgoed.

Heideslak Sallandse Heuvelrug

nijverdal, Overijssel (6.88km)  -  Wil je lekker achteroverleunen en toch het bos in? Of ben je misschien wat slecht ter been? Stap in de electrokar de Heideslak en maak een interessante tocht over de Sallandse Heuvelrug bij Nijverdal.

Speelbos Sallandse Heuvelrug

nijverdal, Overijssel (6.88km)  -  In Speelbos Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer spelen kinderen heerlijk buiten in de vrije natuur. De jonge avonturiertjes klimmen en klauteren over een speciaal samengestelde route door de dichtbegroeide bossen. Gaaf!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Klompenatelier Dijkman