1

Uitstapjes vlakbij Ikea Zwolle

Swolland Entertainment Center Zwolle

zwolle, Overijssel (0.98km)  -  Voor een spannende escaperoom met steampunk elementen ga je naar Swolland! Weten jullie te ontsnappen uit Area038? Of gaan jullie voor het duistere laboratorium van de Alchemist? Daarna nog wat bijlen gooien en jullie dag kan niet meer stuk.

Openluchtbad Zwolle

zwolle, Overijssel (3.44km)  -  Het Openluchtbad in Zwolle bestaat al sinds 1933 en is een rijksmonument. Kom zwemmen in de zes baden die het zwembad telt als het zonnetje schijnt.

Park Nooterhof

zwolle, Overijssel (4.34km)  -  Kom genieten van de natuur in Park Nooterhof. Wandel over het blotevoetenpad, spot vleermuizen in de vleermuizenkelder of kom spelen in de waterspeeltuin. In Theehuis Eartship kun je terecht voor een ijsje, limonade, koffie en thee.

De Verhalenboot

zwolle, Overijssel (4.85km)  -  Stap aan boord! Leer de kunst van verhalen maken, vertellen en schrijven op de verhalenboot met uitzicht over de Zwolse wateren. De verhalenboot organiseert voorstellingen, schrijfopleidingen en vertelevenementen.

Kartcentrum Zwolle

zwolle, Overijssel (4.99km)  -  Op zoek naar gezellig dagje uit waarbij ook wat spanning komt kijken? Bij Kartcentrum Zwolle daag je jezelf en je gezelschap uit om door bochten te vliegen en je snelheid op te krikken.

Van der Velde in de Broeren

zwolle, Overijssel (5km)  -  Van der Velde in de Broeren is veel meer dan een boekenwinkel. Er zit ook een brasserie in de Broerenkerk en je kunt er genieten van concerten en tentoonstellingen. Een must om een kijkje te nemen tijdens een dagje Zwolle. Van der Velde in...

Sassenpoort

zwolle, Overijssel (5.19km)  -  Loop Zwolle binnen door de middeleeuwse Sassenpoort, de enige overgebleven stadspoort van de stad. De toren is regelmatig open voor publiek.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Ikea Zwolle