1

Uitstapjes vlakbij Ikea Zwolle

Intratuin Zwolle

zwolle, Overijssel (0.14km)  -  Maak van de tuin een heerlijke plek om bij te komen. Intratuin Zwolle helpt iedereen graag een handje op weg.

Beeldenpark Anningahof

zwolle, Overijssel (0.66km)  -  Tussen bomen, struiken, vijvers en wilde bloemen is prachtige kunst te bewonderen. Beeldenpark Anningahof is genieten van cultuur en natuur!

Swolland Entertainment Center Zwolle

zwolle, Overijssel (0.98km)  -  Al tientallen jaren houdt een geheim onderzoekslaboratorium in Zwolle de gemoederen bezig. Dit lab staat ook wel bekend als Area038. Er bestaan allerlei wilde geruchten en complottheorieën over twijfelachtige menselijke experimenten. Durf jij...

Museum Thomas a Kempis

zwolle, Overijssel (2.17km)  -  In Museum Thomas a Kempis in Zwolle maak je kennis met de theoloog die het wereldberoemde boek 'De navolging van Christus' schreef.

Vergaderen in de natuur in Zwolle

zwolle, Overijssel (2.29km)  -  In het groene hart van Zwolle ligt horeca- en recreatiebedrijf De Agnietenberg. Een sfeervolle locatie in de natuur voor zakelijke bijeenkomsten.

Zwembad De Vrolijkheid

zwolle, Overijssel (2.81km)  -  Roetsj van de glijbaan, maak vette sprongen van de duikplank of kom gewoon baantjes trekken bij Zwembad De Vrolijkheid in Zwolle.

Bonami SpelComputer Museum

zwolle, Overijssel (3km)  -  De eerste pc, floppy's en een analoge computer. De geschiedenis van de computer beleef je in het Bonami SpelComputer Museum.

Openluchtbad Zwolle

zwolle, Overijssel (3.44km)  -  Het Openluchtbad in Zwolle bestaat al sinds 1933 en is een rijksmonument. Kom zwemmen in de zes baden die het zwembad telt als het zonnetje schijnt.

Glinthuys ijs- en zuivelboerderij

hasselt, Overijssel (3.99km)  -  Hmm, ijs van de ijsboerderij is wel heel erg lekker! Geniet van een lekker ijsje van zuivelboerderij 't Glinthuys op het terras, waar de kinderen lekker spelen. Of ga klootschieten!

Park Nooterhof

zwolle, Overijssel (4.34km)  -  Kinderen genieten van de natuur in de Nooterhof, in de waterspeeltuin en in de verschillende soorten tuinen. In Theehuis Eartship kun je terecht voor een ijsje, limonade, koffie en thee.

Kinderboerderij Wezenlanden

zwolle, Overijssel (4.46km)  -  Knuffel met konijnen op de gezellige Kinderboerderij Wezenlanden in Zwolle! Pauwen, ezels en geiten lopen hier rond om geaaid te worden. Genoeg dieren gezien? Ren dan door naar de leuke speeltuin!

Zakelijke evenementen in Zwolse Theaters

zwolle, Overijssel (4.77km)  -  Congres of vergadering? Zwolse theaters Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel lenen zich uitstekend voor uiteenlopende zakelijke evenementen in een creatieve en inspirerende omgeving.

De Verhalenboot

zwolle, Overijssel (4.85km)  -  Alle hens aan dek en stap aan boord! Luister naar de spannendste verhalen op de verhalenboot met uitzicht over de Zwolse wateren.

't Pannenkoekschip Zwolle

zwolle, Overijssel (4.86km)  -  Al meer dan 30 jaar is de Thorbeckegracht de thuishaven van 't Pannenkoekenschip in Zwolle. Hier eet je in een gezellig aangeklede boot een pannenkoek!

Kattencafé Skatjes

zwolle, Overijssel (4.91km)  -  Bij Kattencafé Skatjes kun je terecht voor een lekker kopje koffie, broodjes, taartjes én natuurlijk lieve katten.

Dille & Kamille Zwolle

zwolle, Overijssel (4.91km)  -  Vind nieuwe inspiratie voor in de keuken bij Dille & Kamille Zwolle! De winkel verkoopt kookboeken, kruiden en specerijen en allerlei keukengerei. Ook voor andere hebbedingetjes voor in huis en tuin kun je terecht bij Dille & Kamille.

Poppodium Hedon

zwolle, Overijssel (4.94km)  -  Behoefte aan een goed concert en een leuk feest? Dan zit je bij Poppodium Hedon helemaal goed.

Kartcentrum Zwolle

zwolle, Overijssel (4.99km)  -  Op zoek naar gezellig dagje uit waarbij ook wat spanning komt kijken? Bij Kartcentrum Zwolle daag je jezelf en je gezelschap uit om door bochten te vliegen en je snelheid op te krikken.

Van der Velde in de Broeren

zwolle, Overijssel (5km)  -  Van der Velde in de Broeren is veel meer dan een boekenwinkel. Er zit ook een brasserie in de Broerenkerk en je kunt er genieten van concerten en tentoonstellingen. Een must om een kijkje te nemen tijdens een dagje Zwolle. Van der Velde in...

Dominicanenklooster Zwolle

zwolle, Overijssel (5.06km)  -  Aan de rand van het oude stadscentrum van Zwolle ligt het Dominicanenklooster. Dit bewoonde 'huis' is dagelijks open voor belangstellenden.

Het Sinterklaasmuseum

zwolle, Overijssel (5.08km)  -  Ga op zoek naar de goedheiligman in het Sinterklaasmuseum in Zwolle! Hier zie je Sinterklaas niet alleen op 5 december, maar het hele jaar door!

Café De Stoof

zwolle, Overijssel (5.13km)  -  Café De Stoof is een gezellig, bruin café in Zwolle aan de Oude Vismarkt. Lekker darten of 's zomers op het terras hangen.

Sassenpoort

zwolle, Overijssel (5.19km)  -  Loop Zwolle binnen door de middeleeuwse Sassenpoort, enig overgebleven stadspoort van de stad. De toren is regelmatig open voor publiek.

Stadscafé en Restaurant Het Refter

zwolle, Overijssel (5.19km)  -  Stadscafé en Restaurant Het Refter zit in een prachtig pand, dat een van de oudste gebouwen van heel Zwolle is. Geniet hier van heerlijke sharing platters en lekkere speciaalbiertjes.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Ikea Zwolle