1

Uitstapjes vlakbij Golfclub De Koepel Wierden

Wijn proeven bij De Wijnmakers

wierden, Overijssel (2.28km)  -  Kom voor een vakantiegevoel naar De Wijnmakers in Haaksbergen. Wandelen door hun wijngaard en wijn proeven alsof je in Frankrijk bent. Combineer de proeverij met een bootje huren voor een compleet dagje uit.

Zwembad De Kolk

wierden, Overijssel (2.86km)  -  Zwembad De Kolk in Wierden heeft alles in huis voor een leuk dagje zwemmen: een recreatiebad, een peuter- en kleuterbad, whirlpools en massagestralen.

De Grimberghoeve

notter, Overijssel (2.91km)  -  Het lieflijke Reggedal is een geliefde plek om te recreëren. Op de Grimberghoeve geniet je van een overnachting in landelijke stijl in één van de hooiberghuisjes of in je tent op de landschapscamping.

Pelmolen Ter Horst

rijssen, Overijssel (3.62km)  -  Breng een bezoekje aan Pelmolen Ter Horst (1752) in het Overijsselse Rijssen. Bewonder in de historische olieslagerij een waanzinnig stukje Hollandse techniek.

Rijssens Museum

rijssen, Overijssel (4.1km)  -  In het Rijssens Museum kan het rijke verleden van Rijssen worden ontdekt. Er is zelfs een verkleedkist met klederdracht.

Internationaal Brandweermuseum

rijssen, Overijssel (4.11km)  -  Gefascineerd door de brandweer? Leer alles over dit bijzondere beroep in het Internationaal Brandweermuseum in Rijssen, waar werktuigen uit de hele wereld zijn verzameld.

Bungalowpark Hoge Hexel

hoge hexel, Overijssel (4.62km)  -  Bungalowpark Hoge Hexel ligt midden in het mooie Twentse landschap. Dit kleinschalige park ademt luxe en gemoedelijkheid.

Recreatieplas Het Lageveld Wierden

wierden, Overijssel (4.67km)  -  Recreatieplas Het Lageveld in Wierden is een fijne plek om te ontspannen en te sporten voor jong en oud. Kinderen ravotten lekker op het brede zandstrand en in de plas, terwijl ouders genieten van het zonnetje.

Intratuin Almelo

almelo, Overijssel (4.92km)  -  Genoeg inspiratie opgedaan tijdens de tocht door de mooie Intratuin in Almelo? Neem plaats in het tuincafé en ontdek wat culinair verwennen is!

Klompenmuseum Sköpke

enter, Overijssel (4.99km)  -  Meer dan driehonderd klompenmakers maakten van het dorpje Enter een echt klompendorp. Bekijk in dit museum allerlei verschillende soorten van deze oer-Hollandse houten schoenen.

Zompen Museum

enter, Overijssel (4.99km)  -  Tussen oude gereedschappen en indrukwekkende verhalen vind je heuse zompen. Maar wat dat zijn? Dat leer je in het Zompen Museum.

Ballorig Nijverdal

nijverdal, Overijssel (5.23km)  -  Ongestoord spelen, terwijl papa en mama rustig een kopje koffie drinken. In Ballorig Nijverdal is dit scenario werkelijkheid! Groot en klein vermaakt zich uitstekend in dit overdekte speelparadijs.

Stadsboerderij Beeklust

almelo, Overijssel (5.27km)  -  Stadsboerderij Beeklust geeft bezoekers een goed beeld van een boerenbedrijf uit de jaren 60 van de vorige eeuw.

Themafeesten en actieve uitjes in Twente

rijssen, Overijssel (6.35km)  -  Een ritje met een echte limousine, de bossen in met een buggy of dansen op een gaaf themafeest! Partycentrum & Restaurant Het Schwarzwald heeft allerlei gezellige groepsactiviteiten en organiseert originele feestjes.

't Witte Hoes - restaurant en bowling

rijssen, Overijssel (6.37km)  -  De zes bowlingbanen van Bowlingcentrum 't Witte Hoes vormen het toneel van een keiharde strijd. Wie gooit de eerste strike? Kom ook naar 't Witte Hoes voor andere groepsuitjes of om iets te eten in het restaurant. Vier je groepsuitje of feestje...

Yunus Emre Moskee

almelo, Overijssel (6.38km)  -  Kijk je ogen uit in de Yunus Emre Moskee in Almelo. De gebedsruimte is versierd met bijzondere tegels en geometrische patronen. Ook hangt er een enorm glazen kroonluchter.

Dagje uit op Landgoed Het Rheins

enter, Overijssel (6.73km)  -  Landgoed Het Rheins biedt veel vermaak in het weelderige Twente. Speel midgetgolf, vier een leuk themafeest of kom bier proeven tijdens een High Beer. Overnachten kan in vakantiehuizen in Saksische boerderijstijl.

Huis Van Katoen en Nu

almelo, Overijssel (6.9km)  -  Het Huis van Katoen en Nu begon met een musical. Nu is er ook een lijfelijke plek waar Almeloërs elkaar ontmoeten, herinneringen ophalen en hun eigen iconen een plek geven.

Stedelijk Museum Almelo

almelo, Overijssel (7km)  -  Hoe leefden de mensen vroeger op de plek waar nu Almelo ligt? En hoe is Almelo ontstaan en uitgegroeid tot de stad die het nu is? Je ontdekt het in vijf interessante themakamers.

Kunstuitleen Alberts Galerie

almelo, Overijssel (7.06km)  -  Op zoek naar mooie kunst voor aan de muur? Bij Kunstuitleen Almelo bent u aan het juiste adres voor mooie kunstwerken. Om te kopen, te lenen of te bezichtigen.

Theaterhotel Almelo

almelo, Overijssel (7.13km)  -  Het Theaterhotel in Almelo biedt een scala aan mogelijkheden voor een avondje theater, een overnachting, een feest of groot congres.

Het Wevershuisje

almelo, Overijssel (7.13km)  -  Het Wevershuisje laat de geschiedenis van de textielbewerking zien in Almelo. Hoe ging dat vroeger nu precies met zo'n weefgetouw? Kijk de kunst af bij de demonstraties spinnen, weven en kantklossen.

Pony rijden en huifkartochten bij Het Lamoen

markelo, Overijssel (7.28km)  -  Dol op pony's? Kom dan ponyrijden bij Ponyrecreatie Het Lamoen, volg een workshop over pony's of vier hier je verjaardagsfeestje, ook met pony's. Met de huifkar eropuit kan ook, gewoon zelf na een basiscursus. Voor een weekend of langer. Dat is...

Balance Beautycenter

vriezenveen, Overijssel (7.35km)  -  "Beauty is balance." Breng innerlijk en uiterlijk weer in evenwicht en geniet van een heerlijke 'Balance'-dag, bij Balance Beautycenter.

Theater Hof 88

almelo, Overijssel (7.36km)  -  Hof 88 is een klein theater met een uitgebreide, eigenzinnige programmering. Een gezellig theater met een theater en een concertzaal. Hof 88 is tevens filmhuis. Gemiddeld twee keer per week staat er een arthouse film op de rol.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Golfclub De Koepel Wierden