Uitstapjes vlakbij Westermolen Dalfsen

Uitkijktoren De Stokte

dalfsen, Overijssel (3.31km)  -  Beklim uitkijktoren De Stokte en ontdek het prachtige uitzicht over rivier de Vecht en het mooie landschap van het Vechtdal. Wordt één met de natuur en spot allerlei vogels.

Sauna Swoll

zwolle, Overijssel (6.03km)  -  Geniet in de prachtige Overijsselse omgeving van rust, ruimte en allerlei saunafaciliteiten. Sauna Swoll biedt een heerlijk dagje ontspanning.

Swolland Entertainment Center Zwolle

zwolle, Overijssel (6.45km)  -  Voor een spannende escaperoom met steampunk elementen ga je naar Swolland! Weten jullie te ontsnappen uit Area038? Of gaan jullie voor het duistere laboratorium van de Alchemist? Daarna nog wat bijlen gooien en jullie dag kan niet meer stuk.

Landgoed Vilsteren

vilsteren, Overijssel (6.48km)  -  Landgoed Vilsteren is een groot particulier landgoed waar het heerlijk wandelen is. Drink een kopje koffie in het dorpje dat midden in het landgoed ligt en kom kamperen op het kampeerterrein.

Kartcentrum Zwolle

zwolle, Overijssel (6.64km)  -  Op zoek naar gezellig dagje uit waarbij ook wat spanning komt kijken? Bij Kartcentrum Zwolle daag je jezelf en je gezelschap uit om door bochten te vliegen en je snelheid op te krikken.

Ikea Zwolle

zwolle, Overijssel (7.2km)  -  Ikea Zwolle is de nieuwste en dertiende vestiging van het Zweedse woonwarenhuis. Kom hier snuffelen tussen al die leuke meubels, accessoires en wooninspiratie!

Koe Safari bij Erve Vechtdal

ommen, Overijssel (8.01km)  -  Op Koe Safari? Een loeigoed idee, volgens Erve Vechtdal. Ga met de boerin mee op safari door de weilanden rondom de boerderij en leer alles over het Brandrode Vechtdal rund. De boerderij heeft nog meer leuke arrangementen!

Het Grammofoonmuseum

nieuwleusen, Overijssel (8.1km)  -  Ontdek de geschiedenis van muziek en geluid in het Grammofoonmuseum in Nieuwleusen. Fonografen, grammofoons, elpees en toerenplaten: het is allemaal te vinden in dit Grammofoonmuseum.

Alpaca Tea Time

lemelerveld, Overijssel (8.85km)  -  Voor velen een dream come true: genieten van thee met zoetigheid tussen de alpaca's! Leuk als vrijgezellenfeestje of een vriendinnendag - met een extra hoog knuffelgehalte.

Park Nooterhof

zwolle, Overijssel (9.46km)  -  Kom genieten van de natuur in Park Nooterhof. Wandel over het blotevoetenpad, spot vleermuizen in de vleermuizenkelder of kom spelen in de waterspeeltuin. In Theehuis Eartship kun je terecht voor een ijsje, limonade, koffie en thee.

Openluchtbad Zwolle

zwolle, Overijssel (9.51km)  -  Het Openluchtbad in Zwolle bestaat al sinds 1933 en is een rijksmonument. Kom zwemmen in de zes baden die het zwembad telt als het zonnetje schijnt.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Westermolen Dalfsen