1

Nieuwsbrief vol leerzame uitjes

Geschiedenis, weekendtips en korting

Kalender DagjeWeg.NL Redactioneel door

archief oud artikel 14 september 2012 Cultuur Lees deze leerzame nieuwsbrief van DagjeWeg.NL en maak je weekend interessant! Want ook tijdens een dagje weg valt er genoeg te leren en te ontdekken. DagjeWeg.NL wenst iedereen een fijn weekend met al deze leerzame uitstapjes.

DagjeWeg.NL
Boek een vakantiehuis!

DagjeWeg.NL maakt leren leuk!

De volgende vakantie is nog niet in zicht, nu draait het om leren en presteren. Maar DagjeWeg.NL maakt leren leuk met deze interessante uitstapjes! Ontdek ook de leukste weekendtips en ga met 25% korting naar het Groninger Museum. Fijn weekend!

Er is nog genoeg te leren!

De zomervakantie is voorbij, dus er is weer genoeg te leren. Voor nieuwsgierige aagjes die de grijze hersenmassa maar wat graag activeren, zet DagjeWeg.NL een aantal leuke én leerzame uitstapjes op een rij.

Leren

Dagje uit dit weekend!

Een dagje strand zit er dit weekend niet in, maar ook zonder zomerweer is er weer genoeg leuks te doen. Lekker eten, genieten van cultuur of fruit plukken! DagjeWeg.NL vond de leukste tips en wenst iedereen een fijn weekend!

Weekend

Spannende geschiedenisles tijdens dagje weg

Tijd om weer de schoolbanken in te kruipen en te presteren. Ook tijdens een dagje weg valt er genoeg te leren en te ontdekken. Vind de leukste uitjes vol geschiedenis op DagjeWeg.NL!

Geschiedenis

25% korting bij Groninger Museum

Ga op ontdekkingstocht in het Groninger Museum. Het museum is even belangrijk voor Groningen als de Eiffeltoren voor Parijs. Neem ook eens een kijkje in het kinderatelier. DagjeWeg.NL heeft tickets met 25% korting.

Korting

Wat is er nog meer te doen?

Leren is leuk! Ontdek nog veel meer interessante uitstapjes!

CORPUS: reis door de mens

Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945

Futureland, Informatiecentrum Maasvlakte 2

Museum TwentseWelle

CORPUS: reis door de mens Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 Futureland, Informatiecentrum Maasvlakte 2 Museum TwentseWelle

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 14 september 2012 - 514