1

Bouw een beverburcht

Brabants Landschap viert tachtigste verjaardag

Fort Altena Nieuws door

archief oud artikel 23 september 2012 Natuur Werkendam, Noord-Brabant Vandaag is de vereniging het Brabants Landschap jarig. De vereniging zet zich al tachtig jaar in voor het behoud van de natuur dichtbij huis. Vier het feestje mee op Fort Altena met het bouwen van beverburchten, het timmeren van een nestkastje of een leuke speurtocht!

Kom vandaag naar Fort Altena in Werkendam en vier de tachtigste verjaardag van het Brabants Landschap. Sinds 1932 strijdt het Brabants Landschap voor de natuur in Noord-Brabant. Tijd voor een feestje dus!

Activiteiten

Er is vandaag van alles te doen op en rondom het fort. Ontmoet bijvoorbeeld de boswachter en vraag hen het hemd van het lijf of bekijk mooie foto's van verschillende landgoederen in Noord-Brabant. Voor de kinderen is is het bouwen van een beverburcht erg leuk of het timmeren en beschilderen van een nestkastje. Ook kun je in de omgeving rondom het fort prachtige fiets- en wandeltochten maken.

Het feestje duurt de hele week en elke dag zijn er verschillende leuke workshops. Bunkerbreien, landschapsschilderen of natuurfotografie: genoeg keus voor iedereen.

Ontmoet de boswachter en vraag hem het hemd van het lijf!
Vind nog veel meer leuke uitjes in de natuur!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 23 september 2012 - 290