Zoek Nijntje op zolder

Dick bruna huis neemt kinderen en volwassenen mee naar een spannende zolder

Ontmoet nijntje in het dick bruna huis Nieuws door

archief oud artikel 21 februari 2013 Cultuur Utrecht, Utrecht Het is best een beetje spannend op de zolder van Nijntje in het dick bruna huis. Speciaal voor de voorjaarsvakantie maakte kunstenaar Roland Sohier een geheimzinnige zolder. Hier vind je alle neefjes en nichtjes van Nijntje, natuurlijk Nijntje zelf en pas maar op, want er zijn ook spoken!

De zolder in het dick bruna huis is gevuld met allerlei tekeningen van de kunstenaar Roland Sohier. Nijntje speelt telkens de hoofdrol, of dat nu met Alice in Wonderland is of met de Playboy Bunny. Je kunt op de zolder ook alle neefjes en nichtjes van Nijntje ontmoeten, want Sohier maakte een stamboom van het lieve kleine konijntje. Wist je dat Bugs Bunny ook familie is? En wat dacht je van de paashaas? De hele zolder barst van de fantasie en de fantastische voorstellingen. Leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen!

Voor kinderen

Kinderen vermaken zich prima op de geheimzinnige zolder van Nijntje. Ze verkleden zich als spook en maken de boel onveilig! Of ze kijken rustig naar de verschillende voorleesfilmpjes van Nijntje en maken een spook-aankleedpopje. In een meterslang diorama - een soort miniatuurwereld - verstopt Nijntje zich elke keer voor nieuwsgierige oogjes. Wie weet het konijntje op te sporen? Ouders mogen ook mee zoeken, maar dan moeten ze wel kruipend verder.

Neem ook eens een kijkje in het Centraal Museum!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-02-21 08:50:35 - 209