1

Vintage, antiek en retro

VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht

VerzamelaarsJaarbeurs Utrecht Nieuws door

archief oud artikel 13 april 2013 Toerisme Utrecht, Utrecht Waar iedereen zijn of haar huis inricht met het dertien-in-een-dozijn Ikea spul, kies jij voor rommelmarkten, Marktplaats en kringloop. Echte vintage, daar ben je gek op! Koop dit weekend dan een treinkaartje naar Utrecht en snuffel door de mooiste vintage, retro en antieke spulletjes op de VerzamelaarsJaarbeurs.

De naam zegt het al: de VerzamelaarsJaarbeurs is echt een evenement voor verzamelaars. Liefhebbers van antieke spulletjes, retro hebbedingen en mooie vintage kleding, sieraden en accessoires zijn hier op de juiste plek. Tweeduizend kramen verdeeld over vijf beurshallen vormen een walhalla voor de snuffelaars en de dagjesmensen. Porselein poppen of designartikelen: het is hier allemaal te vinden.

"Daar waar sigarenbandjes en muntjes vroeger heel populair waren, zijn designmeubels uit de jaren zeventig en tachtig en vintage mode nu enorm in trek. Het aanbod op dat gebied is dan ook sterk gegroeid", vertellen de organisatoren van de beurs.

Antieke kinderwagens

Zondag 14 april 2013 is er een leuke parade van antieke kinderwagens. Alle wagens zijn ouder dan het jaar 1970! Zelfs de mensen achter de kinderwagens zijn vintage gekleed. Deze kinderwagenoptochten zijn erg populair in Egenland en worden daar Pram Parades genoemd.

Alle kinderwagens zijn ouder dan het jaar 1970!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 13 april 2013 - 316