1

Meivakantie en Bevrijdingsdag!

Een bomvolle nieuwsbrief!

Meivakantie Redactioneel door

archief oud artikel 3 mei 2013 Cultuur Er is dit weekend weer genoeg te doen. Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL en laat je verrassen door de leukste uitjes. Het is feest in Utrechtse musea, ga met korting naar de Keukenhof of vier het Bevrijdingsfestival!

DagjeWeg.NL
Leuk! Maak je eigen Moederdag Fotomagazine!

Leve de meivakantie!

Het houdt maar niet op met de feestjes, gezelligheid en vrije dagen! Kroningsdag is nog maar net achter de rug, of Bevrijdingsdag staat alweer op de planning. Vier je het feestje mee? Ook is het nog even heerlijk genieten van het tweede deel van de meivakantie! Trek eropuit en geniet van leuke uitjes!

Utrechtse musea vieren feest!

Utrecht viert 300 jaar Vrede van Utrecht. En alle musea doen mee. Zo beleef je treinen in oorlogstijd, zie je hoe toen de mensen leefden en wat vrede nu betekent. Bij de musea is gratis een stoer boekje voor kids af te halen. Maar… je moet er wel wat voor doen. Kijk hier wat!

Utrecht

Mogen wij uw retourtje Keukenhof zijn?

Naar Keukenhof reist u gemakkelijk met de Keukenhof Express van Arriva. De bus brengt u snel van Schiphol of Leiden CS naar Keukenhof. Met een Combiticket profiteert u bovendien van een voordelig entreebewijs en busvervoer ineen. Kijk hier voor meer informatie.

Keukenhof

Bijzonder Beeckestijn inspireert en verrast

Het zonnetje gaat dit jaar extra zijn best doen van 9 mei t/m 12 mei op Beeckestijn tijdens Bijzonder Beeckestijn. Dat wordt genieten van nieuwe trendy shops. En er valt nu heel veel te beleven. Proef lekkere, pure en gemakkelijk te maken fingerfood recepten voor jou en je lijn of doe mee met de vele creatieve activiteiten. Volg een Yoga-sessie of een Salsa Les, of neem plaats in de Fish Spa. Een fair van samen gezellig genieten. Kortom een bezoek aan Bijzonder Beeckestijn inspireert en verrast!

Korting!

Dagje uit dit weekend!

Het is een feestelijk weekend, want zondag vieren we met z'n allen de bevrijding! En dat moet natuurlijk goed gevierd worden tijdens een bevrijdingsfestival. En vergeet niet het pas opnieuw geopende Van Gogh Museum te bezoeken of in Rotterdam het spektakel van de Circusstad te bewonderen. Ook erg gaaf om te zien: kunstenaars die aan de slag gaan met brullende motorzagen bij Buitencentrum Boomkroonpad. Van een boomstam maken zij de mooiste kunstwerken! Fijn weekend!

Weekend

Nog meer tips voor de meivakantie!

Bezoek de Kasteelruïne en Fluweelengrot Valkenburg

Op jeepsafari in speelpark Hoge Boekel

Nationaal Fruitpark Ochten

Win kaartjes voor het Geldmuseum!

Bezoek de Kasteelruïne en Fluweelengrot Valkenburg Op jeepsafari in speelpark Hoge Boekel Nationaal Fruitpark Ochten Win kaartjes voor het Geldmuseum!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 3 mei 2013 - 301