1

Fantaseren in een paradijs van Playmobil

Spelen met een koninklijk tintje

Paleis Het Loo Nieuws door

archief oud artikel 8 augustus 2013 Apeldoorn, Gelderland Een paradijs van playmobil! Welk kind droomt daar nu niet van? De Playmobil Speeldagen zijn van 8 tot en met 13 augustus in Apeldoorn. Lekker spelen tot je erbij neervalt, terwijl mama en papa Paleis het Loo ontdekken.

De Playmobil Speeldagen vinden plaats op het terrein van Paleis Het Loo. Het is er binnen en buiten een walhalla van playmobil. Zoek een thema uit en spelen maar! Ben je vandaag een ridder of een cowboy? Of een heuse prinses? Er zijn wel zes verschillende thema's. Uitgespeeld? Kijk een spannende Playmobil-film, ontdek het stoere skeltercircuit of haal een echte klimdiploma bij de Apenheul Klimtoren. Spring een gat in de lucht op één van de trampolines of luchtkussens, terwijl mama en papa Paleis het Loo verkennen. Leer dunken als een basketballer, rijd op een pony bij het thema Country of doe een ontdekkingstocht door Paleis het Loo. De Speeldagen zijn leuk voor het hele gezin. Als dat geen dolle pret wordt!

Spelen en ontdekken, zowel binnen als buiten
Tip: Koop tickets met korting. Drie plus één gratis!

Het toegangskaartje voor de Playmobil Speeldagen is ook geldig voor Paleis Het Loo. Een kaartje kost € 19,50 per persoon, voor zowel kind als ouder. Kinderen onder de 3 jaar hebben gratis toegang.

Laatst gewijzigd: 2013-08-09 11:02:11 · Gepubliceerd: 8 augustus 2013 - 1055