Met je dikke vest naar de film

Koud buiten? Niet tijdens het Openlucht FilmFestival in Apeldoorn

De beste films in de Apeldoornse buitenlucht Nieuws door

archief oud artikel 25 augustus 2014 Toerisme Apeldoorn, Gelderland Het kan 's avonds al wat frissig zijn, maar dat maakt voor het Blinq Openlucht FilmFestival 2014 helemaal niets uit. Trek een warme trui aan, kruip dicht tegen elkaar aan en geniet van topfilms in de buitenlucht.

Bios in de buitenlucht

In park Berg & Bos vind je het grootste bioscoopscherm van Europa! Voor de 22e keer kun je hier terecht voor een heerlijk avondje film. Het Openlucht Filmfestival is inmiddels een begrip in de hele omgeving. Meer dan 2000 mensen kunnen hier een plekje zoeken en genieten van deze outdoor filmervaring. Ervaar het zelf ook! Door het enorm grote scherm heb je perfect beeld en in de buitenlucht klinkt het geluid prachtig. Nu maar hopen dat het niet gaat regenen... Maar ook in dat geval heb je een unieke ervaring!

Bijzondere films

Een kleedje of stoel meenemen hoeft niet, want die staan er al. (Het mag wel als je extra lekker wilt zitten op je eigen vertrouwde stoel). Trek wel een dikke trui aan en kies één van de bijzondere films uit het programma. Vanavond is er een Ladies Night, waarbij de film Toscaanse Bruiloft wordt gedraaid. Houd je meer van fantasy? Donderdag 28 augustus geniet je van Hunger Games: Catching Fire, vrijdag 29 augustus kijk je naar The Hobbit II.

Programma FilmFestival

Klik hier voor het hele filmprogamma. Je bent vanaf 20:15 uur welkom om door het park te struinen, iets lekkers te eten of alvast een goed plekje te zoeken. Een heerlijk avondje weg, ook voor doordeweeks.

Praktische informatie

Openlucht FilmFestival 2014
Vrijdag 22 augustus tot zaterdag 30 augustus 2014
Park Berg en Bos in Apeldoorn
De films beginnen als het donker wordt (rond 21:15 uur), de kassa is open vanaf 20:15 uur.
Kaartjes in de (online) voorverkoop kosten 8,50 euro, bij de kassa 9,50 euro.

Laatst gewijzigd: 2014-08-25 12:09:00 · Gepubliceerd: 25 augustus 2014 - 1193