Winterse weelde op Landgoed Mariënwaerdt

Kerstfair 2013 op Heerlijkheid Mariënwaerdt Nieuws door

archief oud artikel 10 december 2013 Toerisme Beesd, Gelderland Op de kerstfair in Beesd wordt alles gedaan om je in de kerststemming te krijgen. Modeshows, kraampjes, workshops en een arreslee... En dat alles in het prachtige decor van Landgoed Mariënwaerdt.

Must voor de kerstliefhebber

Het is de twaalfde keer dat er een kerstmarkt wordt gehouden op Heerlijkheid Mariënwaerdt. Vier dagen lang wordt het landgoed omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt vol winterse weelde. Op en top genieten van de sprookjesachtige sfeer, een must voor de echte liefhebber. In de aanloop naar de feestdagen kun je je lol op, met alle kraampjes vol woonaccessoires, kerstdecoraties, kleding, verzorgingsproducten en nog veel meer... Alle gelegenheid om inspiratie op te doen voor de kerstdagen.

Knappend vuur en versierde kerstbomen

Tussen de versierde kerstbomen en de knappende vuurtjes doe je op een wel heel gezellige manier inkopen, omgeven door live kerstgezang en de lekkerste hapjes. En tussendoor kun je ook nog met een gids naar binnen bij Huize Mariënwaerdt, voor een rondleiding langs de tradities en gewoontes van vroeger. Zelf actief aan de slag? Voor de creatieve bezoekers en de bezoekers met groene vingers is er dit jaar een workshop kerstkransen maken. Lekker knutselen met natuurlijke materialen zoals mos, hout en blad. Er zijn meerdere workshops per dag, aanmelden kan ter plekke.

Praktische informatie

De Kerstfair is van 12 tot en met 15 december 2013, van 11:00 uur tot 18:00 uur. Vrijdag 13 en zaterdag 14 december tot 21:00 uur.
Te bezoeken op Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd.
Toegang: 10,00 euro per persoon, na 17:00 uur 8,00 euro. Kinderen van 13 tot en met 17 jaar: 7,50 euro, kinderen tot en met 12 jaar: gratis entree. Parkeren is gratis.
Download hier de kortingsbon voor 2,00 euro korting op een toegangskaart! Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Er rijdt een gratis pendelbus vanaf station Beesd.

Laatst gewijzigd: 2013-12-10 15:28:46 · Gepubliceerd: 10 december 2013 - 1475