Best beoordeelde en meest bezochte uitjes in 2013

DagjeWeg.NL Jaaroverzicht 2013

Nieuws door

archief oud artikel 30 december 2013 Toerisme De jaarwisseling is altijd een geschikt moment om de balans op te maken. Wat heeft 2013 ons gebracht en waar gaan we in 2014 heen? DagjeWeg.NL geeft een jaaroverzicht van de best beoordeelde en meest bezochte uitstapjes in 2013.

Best beoordeeld in 2013:

  • Jami Recreatie: Met stip op één staat Jami Recreatie. Met een gemiddeld cijfer van 9 scoort de aanbieder van groepsuitjes bijzonder goed bij het DagjeWeg.NL-publiek. "Uit de kunst", "super" en "geweldig" zijn veelgehoorde reacties.
  • Op Kangoo Jumps door Rotterdam: Jump Wear, de aanbieder van Kangoo Jumps, staat met een gemiddeld cijfer van 8,8 op de tweede plaats. De verende schoenen gelden volgens veel recensies als een leuke, sportieve ervaring. "Een aanrader!" Aldus P. Middelburg.
  • Ballorig Sneek: Overdekt speelparadijs Ballorig in Sneek scoort een derde plek met een gemiddelde van een 8,7. Het speelwalhalla valt bij zowel kind als ouder in smaak. Familie Nota: "Leuke, gekleurde binnenspeeltuin. Veel vermaak voor de kinderen en gratis wifi, leesvoer en krant voor de ouders!"
  • Statenbijbelmuseum: Een gemiddelde van 8,6 resulteert in een vierde plaats voor het Statenbijbelmuseum. Het museum presteert goed, mede door de vlotte presentatie. J. Voorberg geeft een 9: "Het cijfer is zo hoog, omdat de presentatie zo duidelijk en goed was. Er werd erg goed op de groep gereageerd."
  • Ouwehands Dierenpark Rhenen: Het Ouwehands Dierenpark sluit de rij met een gemiddelde van 8,2. Vrijwel alle reviews over de dierentuin zijn razend enthousiast. "Prachtig park", meent W. Zierikzee. J. Roos is het daarmee eens: "Leuk park, waar je dichtbij alle dieren kunt komen!"

Leuk dagje uit geweest deze kerstvakantie? Geef je mening en beoordeel het uitstapje!

Best bezochte uitstapjes op DagjeWeg.NL:

  1. Zwembad De Scheg;
  2. Drouwenerzand Attractiepark;
  3. FutureLand, informatiecentrum Maasvlakte 2;
  4. Escher in het Paleis - Den Haag;
  5. Duinoord, binnen- en buitenspeeltuin.

Laatst gewijzigd: 2013-12-30 14:48:46 · Gepubliceerd: 2013-12-30 11:15:44 - 1656

Dit past bij 'Best beoordeelde en meest bezochte uitjes in 2013'