Vakantiebeurs: inspiratiebron voor de perfecte vakantie

Op bezoek bij de grootste reiswinkel van Nederland

Vakantiebeurs 2014 Nieuws door

archief oud artikel 14 januari 2014 Toerisme Utrecht, Utrecht Droom mee van subtropische bestemmingen, die zwoele zonsondergang en dat overheerlijke drankje aan de rand van het zwembad. Of vlieg juist op een golf van adrenaline een stoere vakantie tegemoet. Laat je inspireren door de Vakantiebeurs!

In de zes themawerelden van de Vakantiebeurs 2014 vind je genoeg ideeën voor een fantastische vakantie. De Jaarbeurs Utrecht staat van woensdag 15 tot en met zondag 19 januari weer helemaal in het teken van reizen. Ga voor een actieve wandel- of fietsvakantie, boek een stedentrip of ontdek het avontuur op verre bestemmingen. Of ga juist samen op gezinsvakantie, vaar mee met een cruiseschip of kies voor het buitenleven op de camping. Op de Vakantiebeurs vind je de meest uiteenlopende ideeën!

Gluren bij de buren

Gastland dit jaar is Duitsland. Onze buurman was in 2012 voor de zesde keer het populairste vakantieland, vanwege zijn veelzijdigheid, betaalbaarheid en ligging. Reden genoeg om op de Vakantiebeurs wat inspiratie op te doen. In hal 9 profileert het land zich met honderd enthousiaste vertegenwoordigers op 1.500 vierkante meter. Wip even langs, praat met de locals en ding mee voor de meest aantrekkelijke prijzen.

Bezoek kleurrijk Taiwan, ver Gambia of cultureel Servië op de Vakantiebeurs. Zit een vakantie er dit jaar helaas niet in? Geen probleem, ga eropuit in Nederland en ontdek de verborgen pareltjes van ons kikkerlandje!

Laatst gewijzigd: 2014-01-13 11:29:01 · Gepubliceerd: 14 januari 2014 - 413