Toeren in het zonnetje

Met een scooter, fiets of stoere bolide op pad

Buggyrijden, picknicken en puzzelen in Overijssel Nieuws door

archief oud artikel 11 maart 2014 Toerisme Wat doet het zonnetje ons goed en wat is het moeilijk om dan de hele dag binnen te zitten... Grijp vandaag je kans, neem een dag vrij en ga op pad met een hip voertuig. Stap op, picknickmandje mee en het voelt gegarandeerd als een week vakantie.

Buggyrijden

Een avontuurlijk tochtje maak je niet in een alledaags voertuig, maar in een buggy! Laarbrug in het Overijsselse Ommen verhuurt deze pittige karretjes voor een expeditie in de omgeving. Vooraf krijgen de bestuurders een uitleg en onderweg staat er een pitstop op het programma. Lekker scheuren, met de navigator op de bijrijdersstoel. Dat moet je eens proberen!

Ouderwets toeren

Ouderwets toeren, met een grote zonnebril op en haren wapperend in de wind? Neem dan contact op met Vintage Road Trips en kies voor een 2CV, een klassieke Vespa of een gave Porsche. Eenmaal ingestapt wil je waarschijnlijk niet meer uitstappen! In dat geval verhuurt Vintage Road Trips de voertuigen ook voor een aantal dagen of zelfs voor een vakantie. Wie droomt er niet van een weekje op pad met een Volkswagen busje?

Met een open dakje

De schattige eendjes van Eendenverhuur Westland hebben gelukkig een open dakje. Met de zon op je bol rijd je met deze oldtimers een mooie route door het Westland, over oude tuindersweggetjes en langs de modernste kassen. Wie de tocht een twist wil geven kan een puzzelroute meenemen. En voor een pauze onderweg ligt er op bestelling een gevulde picknickmand op de achterbank.

Laatst gewijzigd: 2014-03-10 16:18:17 · Gepubliceerd: 11 maart 2014 - 364