Gezocht: apenverzorger

Word jij dierenverzorger in de Apenheul? |  deel via WhatsApp | Nieuws door

28 april 2014 Toerisme Apeldoorn, Gelderland Wie droomt daar nou niet van? Een dag lang apen verzorgen in de Apenheul! Alle kinderen kunnen meedoen met een prijsvraag, waarmee je die mooie prijs kunt winnen.

De Apenheul snapt heel goed dat er kinderen zijn die graag een dagje voor de dieren willen zorgen. Daarom hebben ze een leuke actie bedacht tijdens de meivakantie. Doe mee en raad hoeveel apen er in totaal op zondag 11 mei in Apenheul leven. De winnaar mag een hele dag meelopen met de apenverzorgers. Dat betekent dat je bij alles mag meedoen: van poep scheppen tot helpen bij een voederpresentatie. Een bijzonder kijkje achter de schermen in deze grote apendierentuin.

Wat moet je doen?

Ga naar de website van de Apenheul en stuur tot en met 11 mei je antwoord in. Let goed op, want er zijn echt veel apen in de Apenheul! Alleen al gorillaleider Jambo heeft zes vrouwen en zeven kinderen. Er zijn de afgelopen tijd baby's geboren bij de ringstaartmaki’s en de doodshoofdapen, en er zijn ook nog apenvrouwtjes in verwachting. Die tellen allemaal mee voor de eindstand op 11 mei.

Gratis ijs

In de meivakantie is het helemaal feest in Apeldoorn, want alle kinderen (tot en met 16 jaar) krijgen deze week een gratis biologisch ijsje van Boerderijs. Ga dus snel naar de Apenheul voor een geslaagd uitje en wie weet maak je ook nog kans op die gave prijs!

Kijk ook bij...

1 reactie

Laatst gewijzigd: 2016-07-26 12:06:56 · Gepubliceerd: 2014-04-28 11:31:53 - 549