1

Ontdek de Noordoostpolder met Route 8317

Op je eigen tempo langs al het moois dat Kraggenburg te bieden heeft

Op verkenning in Flevoland Redactioneel door

archief oud artikel 12 mei 2014 Toerisme Kraggenburg, Flevoland Is de Noordoostpolder onbekend terrein voor je? Hoog tijd om de toeristische hoogtepunten hier te ontdekken. Dat gaat heel eenvoudig, je volgt gewoon Route 8317.

Route rondom Kraggenburg

Een unicum in deze regio: de route verbindt alle toeristische recreatieve bedrijven uit en rondom Kraggenburg met elkaar. Op die manier maak je in je eigen tempo kennis met al het moois en leuks dat Kraggenburg te bieden heeft. Stap af bij het strand, een pannenkoekenrestaurant, een museum of speeltuin.

De paden op!

In en rondom Kraggenburg zijn verschillende wandelpaden en fietsroutes te vinden. Route 8317, vernoemd naar de postcode in de regio, verbindt alle interessante recreatieve locaties met elkaar. De route is 25 kilometer lang en je kunt 'm afleggen met de fiets, de benenwagen en voor het grootste deel ook met de auto. Stap op en af waar je zelf wilt! Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie routes die een verkenningstochtje waard zijn. Bekijk ze op de website van Route 8317.

Wie doen er mee?

Welke aanbieders doen allemaal mee aan Route 8317?

Opening op zaterdag 17 mei

De route wordt zaterdag 17 mei officieel geopend. Ontdek zelf de leukste plekken van de Noordoostpolder en kom eens kijken in Flevoland! Alle deelnemende bedrijven halen dan iets extra's uit de kast, zoals een gratis excursie in het Waterloopbos, proeven van polderfruit, aardbeiengebakjes bij Watersportvereniging Kraggenburg, gratis rondstruinen in Netl, de Wildste Tuin. Bekijk alle acties op de website.

Laatst gewijzigd: 2022-03-09 12:35:01 · Gepubliceerd: 12 mei 2014 - 4219