Feest in Italiaanse stijl

Libelle Zomerweek |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Siciliaans feestje in Libelle Zomerweek 2014!

13 mei 2014 Toerisme Almere, Flevoland Een traditie mag je het inmiddels wel noemen. Jaarlijks, nu al voor de achttiende keer, overstromen Libelle-lezeressen en hun moeders, vriendinnen en dochters Almere. Aan het water zoeken zij hun heil in de witte tenten van de Libelle Zomerweek. Waarvoor? Een heleboel moois en vooral gezelligheid!

De week begon allesbehalve zonnig, maar daar trekken ze zich op het Almeerderstrand niets van aan. De Libelle Zomerweek is één groot feest voor vrouwen. En dit jaar vieren ze dat feestje in Italiaanse stijl! Dolce & Libella, het thema van 2014, imiteert een zwoele nazomermiddag op Sicilië. Helaas was daar de eerste dag nogal wat fantasie voor nodig, maar de vooruitzichten zijn goed. De bezoekers van het evenement wacht heerlijk Italiaans eten en recepten voor thuis, de Italiaanse mode en de mooiste Italiaanse hebbedingetjes. De Libelle Zomerweek duurt nog tot en met 18 mei 2014.

Workshops, muziek en politici

Behalve eindeloos struinen en kopen is er op de Libelle Zomerweek nog meer te doen. Stempelen bijvoorbeeld, of een snelcursus Italiaans. En je kunt aan de slag met allerlei leuke woonaccessoires. Maak zelf een hanging basket of een designlamp en decoreer een fruitschaal! Alles met een Italiaans tintje natuurlijk. Iedere dag klinkt er muziek, van onder anderen Van Dik Hout, Jeroen van der Boom en Loïs Lane. Ook politici zijn van de partij. Jeanine Hennis (VVD), Marianne Thieme (PvdD), Alexander Pechtold (D66) en Jeroen Dijsselbloem (PvdA) komen op bezoek in het Libelle Nieuwscafé.

Sfeerimpressie 2013

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2014-05-13 17:27:28 · Gepubliceerd: 2014-05-12 16:24:40 - 302