1

Kerst op de Keukenhof

Knisperend haardvuur, kinderlijk entertainment en kerstzinnige kunstwerken

Kerst op Landgoed Keukenhof Nieuws door

archief oud artikel 12 december 2014 Toerisme Lisse, Zuid-Holland Beleef de gezelligheid, nostalgie en de culinaire voorproefjes van kerst op de grootste kerstfair van de Bollenstreek! Het historische landgoed is omgetoverd tot een sfeervol decor met verlichting, knisperende vuurkorven en entertainment voor jong en oud.

Kerstmuziek verdrijft de kou

Kom in de stemming bij het open podium. De sfeervolle kerstmuziek verdrijft de decemberkou en maakt plaats voor een heerlijk warm gevoel van binnen. Luister naar verschillende koren en ook de verschillende singer-songwriters die aan bod komen. De diverse bandjes zorgen voor leven in de brouwerij en de kinderen beleven de kerst bij het kindertheater.

Kinderlijk vermaak

Bezorg de dieren in de boerderij een warme kerst door ze te verzorgen en te knuffelen. Tijdens de verschillende workshops maken kinderen de mooiste creaties voor in de kinderkunsttentoonstelling of natuurlijk voor thuis boven de schoorsteen! En als klap op de vuurpijl is er een draaimolen waarin ze zoveel rondjes kunnen draaien als ze zelf willen!

Kijken naar Kerst

Op je gemak de kerstsfeer in je opnemen? Vanaf het horecapaviljoen in het midden van het terrein geniet je van een wijds uitzicht over de fair. Natuurlijk onder het genot van warme chocomel of een winterse maaltijd.

Vier de kerst bij Landgoed de Keukenhof, de duizenden lichtjes verwelkomen je al!

Laatst gewijzigd: 2014-12-12 16:17:27 · Gepubliceerd: 12 december 2014 - 543