's Nachts het bos in!

Eropuit met de kinderen |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Dagje uit met de kinderen: ontmoet de dieren uit het bos bij Over Nachten

23 maart 2015 Natuur Heerewaarden, Gelderland Het donkere, donkere bos zit vol leven, dat erop wacht om ontdekt te worden. Maar 's nachts is het veel te gevaarlijk om door het bos te struinen. Kom daarom naar de stoere kindertentoonstelling Over Nachten in Bezoekerscentrum De Grote Rivieren! Sluip door het bos, hoor en zie reeën, uilen en zelfs vleermuizen en maak een spannende speurtocht.

Foto 1. Verken het sprookjesbos bij de interactieve tentoonstelling Over Nachten. Foto: http://www.freeimages.com/photo/393826

Bekijk de bosmuis, das en egel van dichtbij en hoor de bos- en steenuil. De expositie Over Nachten in bezoekerscentrum De Grote Rivieren is speciaal voor kinderen van vier tot en met tien jaar. Jaag mee met de dieren, doe mee met een hoorspel en klim in een boomhut. In een schemerig sprookjesbos leer je alles over het bos in de nacht!

Aan de slag in het sprookjesbos

Maak een spannende ontdekkingstocht door het bos in de nacht. Met voeldozen, geurobjecten en geluiden lijkt het net alsof je midden in de nacht in het bos bent. Ga zelf aan de slag, hoor de nachtegaal en verken het schemerige sprookjesbos. Veel plezier!

Neem vast een kijkje bij Over Nachten:

Over Nachten in bezoekerscentrum De Grote Rivieren is tot en met 31 oktober te bezoeken.
Foto 2. Ontmoet de dieren van het bos bij Over Nachten. Foto: bezoekerscentrum De Grote Rivieren

Laatst gewijzigd: 2015-03-24 09:20:23 · Gepubliceerd: 2015-03-23 09:54:17 - 468