1

Gezellig dagje uit op De Bazaar Ramadan Festival

De Bazaar Ramadan Festival 2015: smakelijk eten!

Bezoek De Bazaar Ramadan Festival 2015 Nieuws - gesponsorde bijdrage door
Foto 1. Geniet van een gezellig uitje op De Bazaar Ramadan Festival!

archief oud artikel 15 juni 2015 Toerisme Beverwijk, Noord-Holland Kom tussen zaterdag 20 juni en zaterdag 18 juli naar De Bazaar! Iedere zaterdag en zondag vind je hier vanaf 18:00 uur De Bazaar Ramadan Festival. Een festival waarbij het samenzijn, lekker eten, vermaak en gezelligheid centraal staan. Leuke bijkomstigheid: De Bazaar én het festival zijn gratis toegankelijk!

De Boulevard van De Bazaar wordt bij de Oosterse Markt en de Grand Bazaar omgetoverd tot een gezellige buitenmarkt met kraampjes, terrassen en attracties. Vanaf 18:00 uur kun je hier heerlijk eten bij de diverse horecakramen. Van een lam op het spit, een halal hamburger tot patat en kebab. Haal het gerecht waar jij trek in hebt en eet het gezamenlijk op één van de terrassen. Kinderen vermaken zich bij de schmink, in een attractie of op een springkussen. Laat je entertainen door live-muziek op het terras, schuif aan bij de portrettekenaar of kijk bij de kraampjes of er iets voor jou bij ligt.

Geniet van een gezellig dagje uit!

De Bazaar Ramadan Festival is een samenzijn voor iedereen. Vast je zelf tijdens de Ramadan, dan kun je in de moskee terecht voor het gebed met de Imam. Na het gebed schuif je samen met je familie en vrienden aan op het terras voor de iftar.

De entree tot De Bazaar én De Bazaar Ramadan Festival is gratis.
Foto 2. Terwijl papa en mama genieten van heerlijk eten, vermaken de kinderen zich in de draaimolen of op de springkussens. Foto's: De Bazaar Beverwijk
Foto 3. Eet smakelijk op De Bazaar Ramadan Festival!

Laatst gewijzigd: 2015-06-12 16:36:50 · Gepubliceerd: 15 juni 2015 - 488