Verken het eerste pop-up pretpark van Nederland

Speel, zwem en ontdek tijdens een bezoek aan het Super Zomer Festival

Super Zomer Festival 2015 Nieuws door
Foto 1. De hele zomervakantie te bezoeken: het pop-up Zomer Festival. Foto: Omnium

archief oud artikel 20 juli 2015 Trends Goes, Zeeland Er waren al pop-up restaurants, pop-up stores en zelfs een pop-up museum. Met het Super Zomer Festival ontdek je nog een categorie: het pop-up pretpark! De hele zomervakantie vind je in het Omnium in Goes 10.000 vierkante meter vol speelplezier!

Super Zomer Festival

Kom deze zomer naar het Super Zomer Festival: het eerste pop-up pretpark van Nederland. Speel in de enorme sporthal van het Omnium op spectaculaire speeltoestellen, waaronder de grootste ballenbak ter wereld. Kinderen van alle leeftijden kunnen hier de hele zomervakantie klimmen, klauteren, glijden en springen, terwijl hun ouders en opa's en oma's genieten van de aanwezige horeca.

Ook nog leerzaam

Naast alle pret is er ook nog tijd om iets te leren: een ticket voor het festival biedt namelijk ook toegang tot het bijzondere tropische bos in het Omnium en insectenwereld Fobialand. Ga op ontdekkingstocht in de tropen en leer waarom bloemen en insecten zo ontzettend belangrijk voor ons zijn. Na al het spelen en leren nog even afkoelen? Bij aanschaf van een combi-ticket heb je ook de mogelijkheid om een duik te nemen in het subtropische zwemparadijs. Alle ingrediënten zijn dus op het Super Zomer Festival aanwezig voor een compleet dagje weg met het hele gezin.

Praktische informatie

Het Super Zomer Festival is van 20 juli tot en met 30 augustus dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18.00 uur en in het weekend van 10:00 uur tot 17.00 uur. Wil je toegangskaarten winnen? Doe mee aan de prijsvraag!
Foto 2. Het subtropisch zwemparadijs. Foto: Omnium
Foto 3. Veelzijdig zomerfestival. Foto: Omnium
Foto 4. Ontdek prachtige planten in het tropische bos. Foto: Omnium

Laatst gewijzigd: 2015-07-20 08:46:14 · Gepubliceerd: 20 juli 2015 - 3283