1

Tip: Scandinavische kerstmarkten

Kerstmarkten in Deense, Finse of Zweedse stijl

Finse Kerstmarkt Nieuws door
Foto 1. Kerst met een Zweedse, Finse of Deense touch? Foto: Flickr / Delta_avi_delta, CC by-nd 2.0

archief oud artikel 15 november 2015 Toerisme Rotterdam, Zuid-Holland Met sneeuw, hele lange donkere avonden en de echte kerstman hebben de Scandinavische landen alles in huis voor kerstdagen om van te dromen. Proef van deze tradities en natuurlijk de lekkernijen op de Finse, Deense en Zweedse kerstmarkt.

Deens design en smorrebrod

In het Kerstcafé van de Vind je de kerstdecoratie van Ikea fantastisch? Dan moet je echt naar de Zweedse Kerstmarkt voor de 'echte' Zweedse kersttradities. Mooie producten van hout, glas en textiel staan hier klaar om ieders huis te verrijken. En om het kerstgevoel compleet te maken komt ook de kerstman op bezoek! Die lust vast ook wel een Zweeds gebakje..

naar Finland

Ook in Finland is kerst een sfeervolle aangelegenheid. Op de Finse Kerstmarkt vind je natuurlijk de mooiste Finse kerstdecoratie. Maar ook mooie producten voor in huis, zoals textiel, glaswerk en servies en sauna accessoires. Ook leuk voor na de kerstdagen! Helemaal verliefd op Finland? Doe dan mee aan de bazaar-loterij en maak kans op een reis naar Finland. De Finse Kerstmarkt is te bezoeken van 19 tot en met 22 november en van 27 tot en met 29 november.

Foto 2. Laat je inspireren door de Scandinavische kerstmarkten. Foto: Flickr / Jonas Forth, CC by-nd 2.0

Laatst gewijzigd: 2015-11-14 21:23:40 · Gepubliceerd: 15 november 2015 - 505