Winters dagje uit met korting

Vier de koude wintermaanden met sneeuw en ijsplezier!

Tickets met korting! Redactioneel door
Foto 1. Vier de winter in Archeon! Foto: Archeon.

archief oud artikel 30 november 2015 Toerisme De gezellig decembermaand is weer begonnen! Tijd om te genieten van allerlei leuke winteruitjes. Met korting natuurlijk. Want via DagjeWeg.NL Tickets bestel je kaarten voor de leukste dagjes uit!

Stap binnen in een winterwonderland

Ga bijvoorbeeld naar Phantasialand Wintertraum! Hier stap je binnen in sprookjesachtige winterlandschappen, speciale wintershows en verschillende themagebieden. Durf jij de schaatsen weer onder te binden? Dat kan hier ook, met echte sneeuw! De vele attracties van het park zijn natuurlijk te zien in een prachtige wintersfeer. En als letterlijke klap op de vuurpijl: een prachtig vuurwerkspektakel zal als afsluiter de hemel verlichten!

Schaatsen of struinen door de sneeuw?

Lichtjes in de nacht

Op zoek naar licht in de donkere wintermaanden? Dan ga je in december en januari naar Amsterdam! Tijdens het Amsterdam Light Festival geniet je al lopend of varend van de mooiste lichtjes. Lichtkunstwerken, sculpturen en verlichte grachten glijden aan je ogen voorbij! Boek een ticket voor een rondvaart met Rederij Nassau nu met 51% korting!

Genieten bij een knisperend vuurtje

Ouderwetse winterpret, waar kun je die beter zoeken dan in een museum? In het Nederlands Openluchtmuseum is winters vertier voor iedereen! Pak een sleetje en zoef met suizende oren van een bult af. In de winter hoef je niet altijd actief te zijn. Dus plof daarna lekker neer op een boomstronk en geniet van spannende verhalen. Het knisperende haardvuurtje brand al! Boek je kaarten nu met 25% korting.

Zwieren over het ijs

Krijg je er ook al weer zin in? Rondjes zwieren op het ijs en tussendoor genieten van een heerlijke kop warme chocolademelk. En nee, niet in een overdekte hal... Bij Flevonice schaats je zo hard als je kunt over de drie kilometer lange ijsbaan, in de buitenlucht! Kinderen die nog niet op de ijzers durven te staan, zijn in het Ice Funpark op de juiste plaats! Schaatsen op een krabbelbaan, roetsjen in bandjes van de Super Glijbaan, wie durft? Via DagjeWeg.NL Tickets krijg je nu 10% korting op je kaartjes!

Ravotten in de sneeuw bij Archeon

De eerste sneeuw is nu al gevallen bij Archeon... Vanaf 19 december is het park omgetoverd tot een heus winterparadijs. En je valt met je neus in de boter, want via DagjeWeg.NL Tickets krijg je nu 25% korting op de wintertickets voor Archeon! Bind je schaatsen dus onder en zwier over de ijsbaan. Of ga langs bij de smid, de bakker of de vuurspuwer. In de Middeleeuwen is altijd iets te beleven!

Bekijk alle uitjes met korting op DagjeWeg.NL Tickets!
Foto 2. Bind de ijzers onder bij Flevonice! Foto: Flevonice.
Foto 3. Stap binnen in de winterwereld van Wintertraum Phantasialand! Foto: Phantasialand.
Foto 4. Struinen door het Nederlands Openluchtmuseum! Foto: Nederlands Openluchtmuseum.

Laatst gewijzigd: 2015-12-01 08:44:30 · Gepubliceerd: 30 november 2015 - 874