Kerstetalages om bij weg te dromen

De mooiste winteretalages van Nederland TINK |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Loop langs alle prachtige etalages van TINK Amazing Shop Windows

7 december 2015 Toerisme Den Haag, Zuid-Holland Kunstwerken om gratis van te genieten in Den Haag. Alle etalages zijn, net als overal in Nederland, in kerstsfeer. Maar de Amazing Shop Windows zijn gevuld met meer dan wat kerstballen en knipperende lichtjes. Voorstellingen met het thema 'Kus' rijzen op achter de winkelruiten. Volg de route en vind de mooiste etalage. Of spot Tinkerbell!

Foto 1. Eén van de winnende etalages van 2014.

TINK Amazing Shop Windows

In heel Nederland zal er geen etalage te vinden zijn zonder een ietsiepietsie kerstversiering. Wat kerstballen, een paar dennentakken en wat nepsneeuw is toch wel het minste. In Den Haag zetten de deelnemers van de TINK Amazing Shop Windows een tandje bij. Honderd etalages vormen een route door de Haagse binnenstad. Een route waar je de tijd voor moet nemen, want er is onderweg van alles te zien. De deelnemers versieren hun etalages in het thema 'Kus' en gebruiken daarvoor al hun creativiteit. En dat doen ze niet voor niets, want de etalage met de meeste stemmen wint de wedstrijd!

Wie vindt Tinkerbell?

En ook het winkelend publiek loopt de route niet voor niets. Naast de creatieve hoogstandjes die achter de winkelruit te zien zijn, verschuilt ook het figuurtje Tinkerbell zich ergens. Heb je haar gevonden? Maak dan een foto van jezelf met Tinkerbell en je maakt kans op een prijs. Nu zijn honderd etalages een heleboel om te bekijken. Gelukkig staan er op de route ook zogenaamde Tinkstations, waar leuke aanbiedingen gelden voor een snack of iets te drinken onderweg. De TINK Amazing Shop Windows in Den Haag zijn te bewonderen van 7 december tot en met 25 december 2015.

Tip: van 17 december tot en met 23 december vind je op de Lange Vijverberg de Royal Christmas Fair.
Foto 2. Etalages, die soms een klein podium of museum lijken. Zoals deze etalage in 2013.
Foto 3. Een vrolijke etalage.

Kijk ook bij...

2 reacties:

Laatst gewijzigd: 2015-12-07 17:23:04 · Gepubliceerd: 2015-12-07 12:34:56 - 347