Royal Christmas Fair

Royal Christmas Fair

Na het succes van de eerste editie in 2014 komt de Royal Christmas Fair dit jaar terug in het centrum van Den Haag. Op de Lange Vijverberg met op steenworp afstand de ambassades, de Kloosterkerk, Hotel Des Indes, het Escher Museum en theater Diligentia ontstaat de meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland. Met glühwein, winterse vachten, flammkuchen, sfeerverlichting, houtsnijwerk, kaarsen en allerhande kerstwaar.

Van donderdag 17 tot en met woensdag 23 december bent u dagelijks welkom van 12 tot 21 uur om de sfeer, de geuren en het kerstgevoel op te snuiven. Want daarvoor hoeft u niet meer naar Duitsland of België: het gebeurt in Den Haag! En dat middenin de Beste Winkelstad van Nederland, met volop cultuur in het Escher, de Koninklijke Schouwburg, Diligentia en het Mauritshuis en de nabijheid van het koninklijk paleis aan het Noordeinde. Alles op hooguit 5 minuten loopafstand!

En aan programmering is geen gebrek; op een podium én verspreid over de Royal Christmas Fair vinden optredens plaats van kinderkoren, theatergroepen, ensembles en storytellers. Alles met de kerstgedachte als uitgangspunt! Maar er wordt gewerkt aan spannende randprogrammering…maar daarover later meer. Komin december genieten van de mooiste kerstmarkt van Nederland in het historisch centrum van Den Haag: hofstad & residentie!

Royal Christmas Fair

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.