1

Laat je betoveren door de show Amaluna

Een magische show van Cirque du Soleil

Nieuws - gesponsorde bijdrage door
Foto 1. De betoverende danseres van Cirque du Soleil.

archief oud artikel 5 april 2016 Toerisme Amsterdam, Noord-Holland Geniet met het hele gezin van de adembenemende show Amaluna van Cirque du Soleil. Amaluna staat garant voor duizelingwekkende acrobatiek en indrukwekkende stunts. Laat je meevoeren door het verhaal dat zich afspeelt op een mysterieus eiland, geregeerd door godinnen. De show is nog te zien tot en met 1 mei 2016.

Godinnen, mysterie en liefde

Reis mee naar het mysterieuze eiland Amaluna, waar godinnen en de cyclus van de maan de leiding hebben. De koningin Prospera organiseert een ceremonie voor haar dochters volwassenwording. Vrouwelijkheid, vernieuwing, wedergeboorte en balans worden geëerd en doorgegeven naar een volgende generatie. Na een woeste storm, die is veroorzaakt door Prospera, spoelt een groep jonge mannen op het eiland aan; het begin van een liefdesverhaal tussen Prospera's dochter en een dappere jongeman. Het liefdeskoppel wordt op de proef gesteld door veel hindernissen en uitdagingen, maar als ze deze overwonnen hebben vertrouwen ze elkaar en leven ze in harmonie. Amaluna staat symbool voor de moeder-dochter relatie en is een eerbetoon aan alle vrouwen op deze wereld.

Cirque du Soleil heeft nu een speciale gezinsaanbieding, zodat je voordelig met het hele gezin kan genieten van een onvergetelijke ervaring! De korting kan oplopen tot 20%.

Cirque du Soleil

Twintig jaar na het eerste succes in Nederland, is het internationale gezelschap Cirque du Soleil uitgegroeid tot een begrip.  Een hoogwaardige en wereldwijd bekende circusshow vol acrobatiek, jongleren, zang en dans. De shows zijn daarnaast extra imposant door het gebruik van veel kleur, licht en live muziek.

Amaluna van Cirque du Soleil is nog tot en met 1 mei te zien in de Big Top (de grote witte circustent) op P2 naast de Amsterdam ArenA.
Foto 2. De groep acteurs, danseressen en acrobaten van Cirque du Soleil in de show Amaluna.
Foto 3. De godinnen van Amaluna.
Foto 4. Verwonder je over de acrobatiek!

Laatst gewijzigd: 2016-04-18 16:19:48 · Gepubliceerd: 5 april 2016 - 643

Dit past bij 'Laat je betoveren door de show Amaluna'