Thor en Captain America zijn in Amsterdam

Madame Tussauds: ontmoet je helden |  deel via WhatsApp | Persbericht door

The Avengers komen Madame Tussauds versterken

29 april 2016 Showbizz Amsterdam, Noord-Holland Vrees niet, redding is nabij! Al moeten zelfs superhelden soms even op hun bagage wachten... Vanaf 2 mei zijn Marvel's The Avengers te zien in het Amsterdamse Madame Tussauds. Onder anderen Thor en Captain America zijn vanaf maandag te bewonderen.

Foto 1. Thor en Captain America wachten geduldig op Schiphol op hun bagage. Foto: Madame Tussauds.

Avengers assemble!

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het zijn The Avengers! Captain America en Thor zijn gisteren geland op Schiphol. Vanaf aanstaande maandag 2 mei zijn de superhelden samen met Iron Man en Nick Fury te bewonderen binnen de nieuwe Marvel Avengers belevenis in Madame Tussauds. Black Widow, the Hulk en de anderen zijn er niet bij: zij hebben het behoorlijk druk met het redden van de wereld.

Schuilt er een held in jou?

Bezoekers kunnen samen met de wassen beelden ten strijde trekken in interactieve 3D-sets. Er staan je een hoop verrassingen te wachten tijdens de strijd. Lukt het jou de beroemde hamer van Thor op te tillen? Wie weet wat er gebeurt als je het probeert... Beleef unieke fotomomenten met je favoriete helden en word met een eigen schild à la Captain America zelf een van The Avengers!

Bestel tickets bij DagjeWeg.NL Tickets en ga met korting naar Madame Tussauds! Ook leuk: ontdek de klassieke panden en grachten van Amsterdam in Museum Het Grachtenhuis.
Foto 2. Beleef vanaf maandag 2 mei de Marvel Avengers Experience in Amsterdam. Foto: Madame Tussauds.

Laatst gewijzigd: 2016-05-02 15:20:12 · Gepubliceerd: 2016-04-29 11:43:57 - 1391