Swingen bij de Holland Winter Taptoe

Het is onmogelijk om hier stil te blijven zitten!

Ga naar de Holland Winter Taptoe Nieuws door
Foto 1. 'Drum en showfanfare D.V.S. - Taptoe Oudewater 2015'. Foto: Frans Berkelaar. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com

archief oud artikel 17 november 2017 Toerisme Zwolle, Overijssel Vrolijk trompetgeschal, zwaaiende pluimen en ritmisch tromgeroffel vullen de Landstedehal in Zwolle binnenkort, bij de Holland Winter Taptoe! Hier is het echt onmogelijk om stil te zitten. Laat je verleiden tot meeswingen bij de leukste en vrolijkste muziek van vijf prachtige muziekkorpsen!

Hoogwaardig programma

Vijf muziekkorpsen uit verschillende hoeken van ons land reizen op zaterdag 25 november naar Zwolle om hun muzikale kunsten te vertonen tijdens de Holland Winter Taptoe:

  • Drumfanfare Showorkest Deltaband uit Vlissingen
  • Kamper Trompetter Korps uit Kampen
  • Show- en Drumfanfare Oranje uit IJsselmuiden
  • Showband Excelsior uit Renkum
  • Showband Jubal uit Zwolle
De vijf korpsen zetten samen een hoogwaardig maar ook feestelijk programma samen, waarna een heuse kleurrijke lichtshow het geheel afmaakt! Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk alvast hoe het er bij vorige edities aan toeging:

Swingende afsluiting

Eerder stonden muziekkorpsen ook al in de spotlights tijdens drie succesvolle edities in Arnhem en Zwolle. Hier kwamen duizenden bezoekers op af, om met z'n allen te genieten en te swingen. De avond wordt traditiegetrouw afgesloten met een spetterende finale waarin de korpsen gezamenlijk een aantal muziekstukken spelen. Er staan dan wel tweehonderd spelende muzikanten op het podium, wat je noemt een knallende afsluiter!

Wie, wat waar?

  • Waar? In de Landstedehal, Hogeland 10 in Zwolle
  • Wanneer? Zaterdag 25 november van 19:30 uur tot 21:30 uur.
  • Wat? Verschillende showbands die een spetterende show neerzetten.
  • Hoe duur? Kaarten voor volwassenen kosten tussen de € 12,00 en € 35,00, afhankelijk van de zitplaats, en voor kinderen € 6,00. Het is mogelijk om online een kaartje te kopen, maar dit kan ook bij de balie van de Landstedehal voor aanvang. Let op: kinderkaarten zijn alleen online verkrijgbaar.
  • Er zijn speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers en hun begeleiders.

Wil je meer muziek horen om de donkere dagen door te komen? Bekijk alle concerten op DagjeWeg.NL! Of bekijk winteruitstapjes met onder andere een heleboel kerstmarkten!
Foto 2. 'Trompet'. Fotograaf: BiZZarts. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com
Foto 3. 'Garage Sale - Drum Set'. Foto: slgckgc. Licentie: Sommige rechten voorbehouden. Bron: Flickr.com

Laatst gewijzigd: 2017-11-13 16:39:56 · Gepubliceerd: 17 november 2017 - 392